Šta je novo?

Colin McRae Rally, koji?

djole172001

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2006
Poena
319
Odavno, proslo je par godina kad sam igrao Colin McRae Rally 04, igra nije bila losa, kasnije se pojavio 2005... ali mi je drugar rekao da je je los.....Resio sam da ga igram u mrezi sa drugarima, pa me interesuje po vama koji je od Colina najbolji??? Ili neka druga rally igra koja podrzava vise igraca!

# 1.4 Colin McRae Rally 04
# 1.5 Colin McRae Rally 2005
# 1.6 Colin McRae: Dirt
# 1.7 Colin McRae Rally Mac
# 1.8 Colin McRae: Dirt 2

hvala

Ja glasam za dvojku :).

Jos jedan glas za dvojku, nemoj da te grafika obeshrabri, kad krenes da vozis nema stajanja :) Jos bolje ako nadjes par drugara pa naizmenicno...

@Rapture, CMR2 nema rec "Dirt" u naslovu.

Poslednja izmena:
grafika u 2 je :Klanjanje ako se zna da je to '99 god :smoke:

Pa mislio sam da ga igramo u multiju... preko neta(hamachi) ili lan-a... Dvojka moze to?

Dvojka, bez premca najbolji CMR, a meni i najbolja arkadna voznja.

Meni je prvi deo Colin-a bio baš, baš. Ne tako atraktivna grafika ali zato game play....drugi sam manje igrao ali je imao (i dalje ima :)) vrlo dobru grafiku.

Ljudi bitno je da podrzava vise igraca preko lan-a pa vas pitam posto ste se slozili da je dvojka najbolja, da li moze preko lana da se igra

moze 100%, s tim da imate da vozite arcade sa sudaranjem ili da vozite 'jedni kroz druge', sto je meni uvek bilo zanimljivije :)

Uh, kad se samo setim... nisam silazio sa kompa kad sam instalirao prvi put... a i drugi... a i treći :d

Meni je kec bolji od dvojke,a mnogo sam igrao oba,iako je grafika bolja u 2-ci puno,jer je na kecu limit 800*600.

Eh kad se sjetim, CMR2 na mx440, nijesam se skido mjesecima :D

Da, meni je takodje CMR 2 bio najbolji, ali nista mnogo losiji nije bio ni CMR 4.
Pre par meseci sam bio iz zezanja instalirao 2-ku, i bolje da nisam, nije to to. Ne mislim na grafiku, vec nekako voznja kao da nije bila tecna, i onda se setim da sam je ovako i igrao, dakle nije neki hardware/software problem. Jednostavno je spora voznja u odnosu na ove danas.
Eh, sta ti je moc navike, ubuduce cu dobro da razmislim pre nego sto instaliram neku toliko staru a kvalitetnu igru, da ne kvarim secanje remek dela :).

Vrh Dno