Šta je novo?

Colin McRae Rally 4 :)))))))))

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Nakon sto su vrlo bzo skapirali kakav su krsh izbacili na trziste odmah su se setili da prave novi :banana:

Na Codemasters-ovom sajtu sam nasao na ovaj filmic jureci neki patch koji bi omogucio dostupnim setup kola u stages modu, ali nema od toga nista :(

BTW ovaj novi Colin je banana :banana: Koliko je to smorna igra sa samo 1 automobilom u kampanji, to je neverovatno. Pa CMR2 sam presao barem po jednom sa svakim automobilom (sa Evo-om 4 puta :D) na najtezem nivou samo zbog razlicitosti automobila. Sta sad da radim ? Da vozim glupavi single stage mod i to bez mogucnosti da se podese kola ? Kakvi idioti...

Da ne duzim

http://www.codemasters.com/colinmcraerally04/uk/downloads.php

E stvarno si smor :) CMR3 je davno izashao na PS2 a dok izadje 4, procice vec godinu dana...Shto se tiche igre, dvojka je za ovo ****** po svemu, a ta "kampanja":) nije iz ove igre, mora da mislish na Warcraft3 :)

Najgori port sa konzole (XBOX) koji su ikada napravili.
Nemogu da zamislim da nema multiplejer.
Kolin 2 je zakon.

OptiPlex je napisao(la):
Nakon sto su vrlo bzo skapirali kakav su krsh izbacili na trziste odmah su se setili da prave novi :banana:
...a to je bilo pre skoro dva meseca. ;) :rolleyes:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=28280

Bane® je napisao(la):
...

Mnogo nešto izlećeš u trojci, a? :mrgreen:

A ti mora da si mnogo jak u toj trojci kad se toliko eksponiras? :twisted:

Da vas vidim u LFS, a ne u tim arkadama!

Lukija je napisao(la):
Da vas vidim u LFS, a ne u tim arkadama!

Slazem se 100% ali ja nikako da nabavim noviju verziju LFS-a (imam 0.1). Izvodjenje u toj igri je za svaku pohvalu. Cak je i rucna mnogo bolje odradjena nego u RM-u (ja sam mislio da bolje ne moze).

Pozdrav!

LFSu svaka chast, ali ne znam kako to menja ili se uporedjuje sa CMR3..Veze nemaju ni kola ni staze, ni nishta :) Na kraju, LFS nije ni blizu full verzije tako da osim jurenja vremena nema shta tu da se igra...

Ne znam za vas ali mene je unistilo sto ne moze da se vozi sampionat sa drugim kolima (CMR2 sam presao barem po jednom sa svakim kolima na najtezem nivou, a sa EvoVi 4 puta :D, kao sto sam rekao) a dotuklo to sto se u single stage modu ne mogu podesavati kola. A Single stage mod upravo sluzi da se jure rekordi. A kako da ja jurim rekod na mokrom blatu gumama za suvi makadam ? ctp; I tako dalje...Pogotovo sto se ostali automobili mogu voziti samo u ovom modu.

Nego vidim da pominjete neki PS2, sta je to, nesto za ispod kajmaka uz jogurt ili...? :banana:

To je ono na cemu sam ja presao CMR3 pre nego sto ste vi gledali screen shotove za PC ;)

Pozdrav!

Pazite koji su to leekovi, juce sam uzeo GTI (pricam o LFS) povukao rucnu i dao gas i vozuo u krug, kada sam pogledao external view imao sam sta i da vidim a i da se odusevim, unutrasnji zadnji tocak je ostao blokiran a spoljasnji se okretao. U principu, ne bi trebao ni jedan ali ovo samo pokazuje da je simuliran diferencijal!

Nazad
Vrh Dno