Šta je novo?

Colin McRae Rally 2005 pianje?

raci

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
619
Moze li ova igra na gf 440 kartice?

Na R9000 Pro radi 100% sa max. grafikom, antialiasing uključen i sve ostalo pride. Sasvim solidni framerate. Ostatak: 1700+, 256MB, KT266A.

mislim da je covek pitao da li je podrzana (tj. da li trazi pixel shadere)... googluj i sve ce ti se reci :d

Uzmi chetvorku, bolja je daleko...

driver je napisao(la):
Uzmi chetvorku, bolja je daleko...

CMR 04?
Igra mi deluje toliko jadno da je strasno.....nisam neki gamere, ali....

Mada, mozda je i moja kopija falicna, jer MOMO volan uopste nije detektovala. Posle restartovanja igre ga je pronasla, ali skoro da ne reaguje na njega tj. vozim 100+ kmh i okrenem volan koliko god moze u jednu stranu (pruza otpor), a auto se samo malo zanese....u krivine je prakticno nemoguce uci sa trocifrenom brzinom (bez obzira koliko su blage)....

PJ je napisao(la):
CMR 04?
Igra mi deluje toliko jadno da je strasno.....nisam neki gamere, ali....

Mada, mozda je i moja kopija falicna, jer MOMO volan uopste nije detektovala. Posle restartovanja igre ga je pronasla, ali skoro da ne reaguje na njega tj. vozim 100+ kmh i okrenem volan koliko god moze u jednu stranu (pruza otpor), a auto se samo malo zanese....u krivine je prakticno nemoguce uci sa trocifrenom brzinom (bez obzira koliko su blage)....
Nisi ti to dobro podesio,kod mene sve radi bez problema.

thunderchase je napisao(la):
Na R9000 Pro radi 100% sa max. grafikom, antialiasing uključen i sve ostalo pride. Sasvim solidni framerate. Ostatak: 1700+, 256MB, KT266A.
na koju foru solidni frejmrejt sa tom kartom?
ja sam igrao sa 9600 XT i 768 Mb rama sve ukljuceno sem anti aliasing-a ima o.k. frejmrejt, ali kad ukljucim AA igra radi na 15-ak fps, sto je ******.

ja imam druga koji je mislio da mu GTA3 ardi solidnop na kelerabi 433MHz, 128MB RAM i GF2MX - a ono kad pogledas slide show. Solidan frame rate je bar 30fps (mnogi ce reci da je i to malo)

Nazad
Vrh Dno