Šta je novo?

Colin McRae Rally 07 (PS3/X360/PC) predstavljen

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Says Gavin Raeburn, Executive Producer at Codemasters: “The all-new Colin McRae Rally will be a real evolution for the series and offer a massive variety of off-road events, more than any other single-championship rally game has before. It's being designed to offer a totally accessible, high-speed and adrenalin-fuelled ride for newcomers to the series, yet race hardened McRae players will be able to delve under the bonnet and immerse themselves in the most challenging of competitions.”

http://worthplaying.com/article.php?sid=33940&mode=thread&order=0

Nadam se da neće koristiti starforce.

Prilozi

• CMR_shot08_11.jpg
    CMR_shot08_11.jpg
    174.7 KB · Pregleda: 181
ako je ono ingame shot-ka sa PC-a :zgran:

i 2005-ica je imala starforce, ali su je razbili ;)
pise da ce se pojaviti 2007. tako da nece skoro.

Poslednja izmena:
Erm, ja sam sanjao reli kroz Oblivion :D

Za StarForce se ne brinem, ako ga je UbiSoft dropovao i ovi ce se uplashiti kad tad i nece ga koristiti u CMR07 (nadam se) :p

NSX je napisao(la):
Erm, ja sam sanjao reli kroz Oblivion :D

Uh my thoughts exactly.

Mada 2k5 ima jako lepe staze koje su ustvari samo doradjene i malo modifikovane staze iz 2k3.

imam 2005 original, nije vredna dva dinara, ne znam kako je na volanu ali na tastaturi je ocaj, ima "hard turn" dugme koje navodno drzis u kombinaciji sa skretanjem, auto ne moze da skrene u "dvojku krivinu" (jedan je najlaksa) sa 40-45km/h izlece na stranu, ali ne proklizava nego NECE DA SKRENE, frustrirajuce, grafika je na nivou, pa ne znam na kom je nivou, 2003 je meni lepsi od 2004, a 2005 mi je totalno drugaciji i bezveze, trava je ocajna...

ocu da kazem da se meni uopste ne svidja pravac kojim su krenuli. Btw. sta se desilo sa 2006 izdanjem ? Preskoceno ili ne pratim ?

PS Colin 2 je i dalje zakon :D

pa to su stigli da naprave u photoshopu... :)

Kome treba CMR pored RBR ?

kakva ****** codemasters izbacuje poslednjih par godina u pravu si koga briga kad izlazi....

@Lukija

meni.

ili nekom ko sporadicno hoce da vozi neki reli, nece da bude preterano realan, sto podrazumeva mogucnost voznje na tastaturi i nece da daje pare za volan za voznju dva puta mesecno. Takodje mozda treba nekom kome se voznja RBR-a na volanu cini kao upravljanje limenkom koka kole u ludnici posto je vozio neke od tih automobila u pravoj izvedbi pa mu se volan ucini bacanjem para na "virtuelnu (ne)realnost ;)

u svkaom slucaju, cmr sam ja uvek dozivljavao i ocekivao da bude vise arkada , manje simulacija.

@Ser_Zile:

u pravu si.

PS sta ti je sa icq ? ne palis ?

Poslednja izmena:
ma ko zna mozda slucajno opet naprave dobru igru ;)

vidim nesto mi nedostaje u poslednje vreme :d odoh sad spavati pa sutra palim icq....

hey... sto se tice CMR-a meni je on OK!!! Odlicna arkada sa primesama fizike...
opusti me dok se vozam i odlicno ide na Logitech RumblePad-u II !!!
a sto se tice ovih shotki (tj. ove dve koje sam jedino mogao naci na net-u, sto samo govori da ce igra biti ili pred kraj ove i li s' pocetka sledece godine), one su skoro foto-real !!!
nadam se da su izbacili one 2D teksture drveca i publike koje se okrecu za tobom dok prolazis pored njih :d

Lukija je napisao(la):
Kome treba CMR pored RBR ?

Meni isto! Nemam volan niti ga imam namjeru kupovati.A i više bi skupljao prašinu, nego bio u upotrebi.
CMR 05 je recimo dosta pojednostavljen i kao stvoren je za dobar gamepad. Mada ono blato u Engleskoj me zna dobro izmoriti.

gx-x, kako to možeš igrati na tastaturi. Nabavi kakav gamepad :)

imam gamepad !!! evo ga, stoji ispred mene, ima 1cm prasine po njemu...nije neki, uzeo sam ga ranije (bas bas ranije) da bi igrao MK4 :)

mislis da je drugacije mnogo na gamepad-u ?

PS. ma kakav kolin ljudi ovo se ceka : http://www.gameseed.fr/projects.htm !!! Best ever !! :D

Poslednja izmena:
@gx-x
Pa to mu dodje kao nabudzena kopija Trackmanie !!

@hejvule:

pa nije, ovo ce biti polu sim. Track mania je prilicno uproscena i nema veze sa realnoscu, ovo ce navodno imati (ako je moguce to takonazvati pri brzini od 500-600kmh i jet motorom na autu koji jos i nitro moze da koristi :D )

Wow, I like it! :D
Veza sa realnoshcu = "kako bi izgledalo kretati se 500-600kmh u atomobilu"
Kljuchna rech je BI... ;)

ToxiC, sprajt drvece je izbaceno jos u Colinu 2004, svo drvece je 3D, osim onih u daljini (pored staze su objekti). Secam se da je to u NFS doneo josh Porsche Unleashed...

Moze i RBR da se vozi na laksem nivou, i moze tastaturim, pitajte Bane(R)-a.

ako hoces da rusis rekorde, nema "lakseg nivoa". ja to radim na tastaruri opusteno ;)

evo probao sam sa gamepadom i mnogo je bolje, zapravo mi se sad skoro pa svidja :D i dalje mi xpand rally bolji

gx-x ti si jedini lik koga znam da mu se sviđa XR. Ja sam dobio original uz grafičku karticu i skroz mi je bezveze. Samo je muzika u meniju dobra i ništa više. Najviše me nervira njegov mutni engine. Dok voziš imaš utisak da sanjaš. :D

dobio si losu graficku :d :bottle: nista meni tu mutno nije, ne znam o cemu pricas uopste :p

PS. Os se menjamo za igre ? ja tebi CMR 2005 ti meni xpand ? moj je original u DVD pakovanju sa sve manualom.

Poslednja izmena:
alex303 je napisao(la):
gx-x ti si jedini lik koga znam da mu se sviđa XR. Ja sam dobio original uz grafičku karticu i skroz mi je bezveze. Samo je muzika u meniju dobra i ništa više. Najviše me nervira njegov mutni engine. Dok voziš imaš utisak da sanjaš. :D
Nije jedini.

Poslednja izmena:
Vrh Dno