Šta je novo?

Colin McRae Rally 04 - problem

KEX

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2004
Poena
301
Imam problem sa doticnom igrom i molim ostale ucesnike ovog foruma da mi pomognu da ga resim, ako su u mogucnosti. Naime svaki put kada zapocnem igru, odaberem stazu i sve ostalo, pocnem da vozim i posle par trenutaka dolazi do restarta racunara. Probavao sam vise puta i isto. Podesio sam opcije na minimum i opet isto.
Od opreme imam AMD Athlon 1800+ (1,54GHz); ASUS A7N266; 512MB RAM; MSI GeForce MX 440 64MB. Znam da nije nesto, ali smatram da je dovoljno bar u minimum modu :)
Ako je neko imao isti ili slican problem voleo bi da mi pomogne, ako uopste ima pomoci :eyebrows:
Unapred hvala.

...isti problem samo je grafička MX440 GO varijanta naravno u prenosnom računaru... stavljeni su novi driveri za grafičku i onda je proradilo sve kako treba... probano je i sa zakrpom pre drivera, ali isto...
Probaj sa novijim driverom! :bottle:

rotkod je napisao(la):
...isti problem samo je grafička MX440 GO varijanta naravno u prenosnom računaru... stavljeni su novi driveri za grafičku i onda je proradilo sve kako treba... probano je i sa zakrpom pre drivera, ali isto...
Probaj sa novijim driverom! :bottle:

Probao sam ove nove drajvere, mislim da su 6177 ili tako nesto ali opet isto.

KEX je napisao(la):
Imam problem sa doticnom igrom i molim ostale ucesnike ovog foruma da mi pomognu da ga resim, ako su u mogucnosti. Naime svaki put kada zapocnem igru, odaberem stazu i sve ostalo, pocnem da vozim i posle par trenutaka dolazi do restarta racunara. Probavao sam vise puta i isto. Podesio sam opcije na minimum i opet isto.
Od opreme imam AMD Athlon 1800+ (1,54GHz); ASUS A7N266; 512MB RAM; MSI GeForce MX 440 64MB. Znam da nije nesto, ali smatram da je dovoljno bar u minimum modu :)
Ako je neko imao isti ili slican problem voleo bi da mi pomogne, ako uopste ima pomoci :eyebrows:
Unapred hvala.

Meni se na notebooku (9600pro) javljao isti problem....
Meni je u error file-u pisaolo "error.....Service Pack....bla bla bla...."

@kex
ja sam igrao sa GF4MX440 i driverima 45.23, i naravno sve je bilo skroz ok!
a da li ti i u nekim drugim igrama tako restartuje?

ToxiC je napisao(la):
@kex
ja sam igrao sa GF4MX440 i driverima 45.23, i naravno sve je bilo skroz ok!
a da li ti i u nekim drugim igrama tako restartuje?

Probacu da stavim i te drivere pa cu da vidim , mada sam skeptican. A sto se tice drugih igara sve je OK, sa bilo kojim driverima.Jedino gospodin zeza :)

I probao sam i onau zakrpu za njega i opet nista.

Nazad
Vrh Dno