A sto si presao onda pola igre?
Nije tacno da je fizika toliko ocajna, sve je to pod utiskom onda 2-3 uzasna automobila, loseg zvuka i lose grafike. Nisi mi jasan, u stanju si da predjes dirt2 a da kukas na igru sa full wrc licencom, realnijom fizikom i zahtevnijim stejdzevima? Ovo nikako nije simulacija ali nije ni najgora akrada kao dirt2. Dakle prihvatis kao arkadu i uzivas, bar su svi ti stejdzevi teski i ne prastaju gresku, ja igram na 8 ili 9/10 tezini, stvarno je dosta teska igra.
I daj ne lupaj, probao sam i ja dirt3 sa grip modom, da li si svestan koliko je to mizerna stvar, grip samo? Sta moze neki tshi od 700 kb da promeni? I meni je bilo zanimljivije sa tim grip modom ali nista spec, u sustini je bezveze fizika a da ne pominjem to sto igra ne zasluzuje prelaznu ocenu ni kao arkada koliko malo stejdzeva ima.
I da, podesavaj vozila u wrc 2011 i koristi cesce rucnu, to je lek sa vecinu nedostataka. Uostalom aploudovacu par klipova pa ces da vidis kako sve to ok izgleda.
Za asfalt se slazem da nije bas bolja od dirt1 ali za ostale podloge ne, ponasanje na zemljanim podlogama, prasina, kamenje, blato itd.. meni je ok. najjaci fazon je sto se promena podloge stvarno oseca, npr u argentini kada uletis na onau rastresitu podlogu koja te uspori u pm ili blato u GB, pa onda promena podloge u grckoj.. meni je to odlicno.
Garantujem da ljudi pljuju wrc 2011 samo zbog lose grafike i zvuka. Ne mislim na hc vozace sa volanima, cenim i postujem to sto zahtevaju rbr fiziku ili bar cmr2 ili 4 fiziku, i ja bih hteo.
Ali evo ti npr, nemoj da se ljutis ali dirt3 sa onim grip modom je tebi ok a ne ova rally voznja sa objektivno realnijom fizikom pa makar i bila smesna u odnosu na rbr, kapiras, igras dirt3 jer je akrada sa super grafikom.
Moramo da se pomirimo da nece da naprave dobru arkadnu simulaciju i sta sad, da po 100x igram cmr2 ili 4 ili da kupujem volan zbog rbr? mada mi je ok onaj rbr sa novim teksturama, tesko mogu da igram stare igre na 22'' ali taj rbr moze da prodje.
Dakle prihvatite ovo i kao arkadu ali je bar teska i ima dosta zahtevnih stejdzeva, kraj price. I da+ free online. Kad smo vec kod toga aj da vozimo malo Gdin_M a ?