Šta je novo?

Colin McRae 3 rally

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Juce sam uzeo ovu igricu.Instalirao sam je ali kada je pokrenem posle par uvodnih kratkih introa(codemasters)dodjem do ekrana"press return to continue"i pritisnem enter a on me vrati u windows(na desktop)
Nigde na cd-ovima ne mogu da nadjem da li treba da se krakuje(nema tog file-a) tako da predpostavljam da netreba
Imam GeForce 4 MX 440 a danas sam skinuo valjda drivere sa nvidinog sajta(skinuo sam ono na download delu:international program od nekih 18mb a kada sam ga instalirao pise "screen drivers")
Unapred hvala svima

Sto se crack-a tice nema ga i ne treba ti(inace kad instaliras igru vise ti netreba ni cd.
Sto se tice ovog gadnijeg dela problema,mnogi vlasnici MX-440/460 cipa imaju isti problem(kod nekih se desava isto sto i kod tebe,a nekima se i cela masina blokira) meni se desavalo dok sam imao MX-460 da pocnem da je igram i posle minut-dva se cela masina cementira,nazalost problem je nestao tek kad sam uzeo FX5200 i posle FX5600 -probaj da spustis sve detalje na minimum,procesor ako je overklokovan spusti na default vrednosti,instaliraj te drajvere sto si ih skinuo i budi vrlo religiozan mrgreen

Sto se CMR-a tice, mislim da su svi moguci odgovori dati u velikom thread-u http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=29997

Ako se jos nisi snasao sa ovim drapinovim linkom, koji je dao (i koji redovno postuje, svaka mu cast na strpljenju)... evo ti odgovora:

Procitaj readme.txt.

Tamo ti je sve objasnjeno... nema nikakve veze sa overklokovanim procesorima, O/C-ovanim grafickama, nivoom detalja... samo procitaj readme. Tamo na dnu ti se nalazi resenje.

I ja sam imao slican problem,samo sto me nije izbacivao posle introa nego u jednom delu sampionata.I ja isto imam GF4mx 440.

Nazad
Vrh Dno