Šta je novo?

Colin 2003 + MOMO

Agr3ssor

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Resih da malo odmorim mozak od simulacija i da odigram colin-a '03, nadjem ja instalaciju, sve radi osim gas/kocnice, sta moze biti problem, jel postoji neki update za ovu igru?

u opcijama detektuje MOMO Racing USB, i sve radi osim pedala, ajde dobri ljudi pomozite :D

well, nije odgovor koji ocekujes, ali...

Imam Logitech Driving Force Pro (isti FF kao i MOMO racing) i bas sam juce instalirao Colina 2005. Razocarao sam se Force Feedbackom koji prakticno ne postoji, samo kolizija sa objektima radi.

Elem, morao sam da mu detaljno definisem kontrole 1 by 1, samo tako je zaista progutao volan.

Mozda da probas nesto svezije? Ako ti je do odmora probaj TOCA 3, ona je skroz jednostavna za voznju, a opet nije debilna.
Ima i Rally shampionate (nisam ih vozio) a FF je odlican.

ima tu vise faktora zasto ocu ovu igru da nateram da radi tj pedale, btw Tocu 3 sam izvozao jos pre na tastaturi, instaliracu je ponovo sacuvao sam Save :D, to ja vise zbog sestre i njenog momka, svideo im se Colin 05 pa su trazili nesto slicno, stariji su od mene, woone su i nalozili su se jako pa se okupimo nas troje jednom u nedelju dana pa furamo u 3 playera na vremena :p

ima tu vise faktora zasto ocu ovu igru da nateram da radi tj pedale, btw Tocu 3 sam izvozao jos pre na tastaturi, instaliracu je ponovo sacuvao sam Save :D, to ja vise zbog sestre i njenog momka, svideo im se Colin 05 pa su trazili nesto slicno, stariji su od mene, woone su i nalozili su se jako pa se okupimo nas troje jednom u nedelju dana pa furamo u 3 playera na vremena :p
Offtoppic:
A da probash da im uchachkash Richard Burns Rally? :crash: :bottle:

Offtoppic:
A da probash da im uchachkash Richard Burns Rally? :crash: :bottle:

Jeste pa da pogube sve živce već u startu :D

Agr3ssor; pa što im neinstaliraš 2005 ako im se već on i svideo???

Nanoman; da bi taj force feedbak radio kako treba treba se dosta igrati sa podešavanjima tj kombinacijom ona tri klizača (to sam još davno osetio na svojoj koži i serzile mi je tada pomogao).

:wave:

Nanoman; da bi taj force feedbak radio kako treba treba se dosta igrati sa podešavanjima tj kombinacijom ona tri klizača (to sam još davno osetio na svojoj koži i serzile mi je tada pomogao).

:wave:

Ako mislis na Colina, u momentu sam ga sahranio. Mozda sam i prevideo nesto. Inace mi FF radi super u svim drugim igrama, reaguje na podesavanja vrlo ochito. ( Serzile je moj mentor sto se tice simulacija voznje ;) )
Kakav crni Colin, trenutno mi ukucani brisu bale dok ja vozim GTR2, to je igra :,,:

@Proday

Pa imam Colina 05 ali oce jos nesto, a na racunaru imam GTR2, GT Legends, RBR, pa sam sebi i njima instalirao Colina 03 i ne rade pedale.... cackao sam nesto u opcijama od Logitech Profilera i jedino proradi desna papucica, kad je stisnes daje gas, a kada je pustis on koci i prebacuje u rikverc :wall: e sad nije poenta igrati nesto trece vec ovo naterati da radi kako treba :D

@Proday

Pa imam Colina 05 ali oce jos nesto, a na racunaru imam GTR2, GT Legends, RBR, pa sam sebi i njima instalirao Colina 03 i ne rade pedale.... cackao sam nesto u opcijama od Logitech Profilera i jedino proradi desna papucica, kad je stisnes daje gas, a kada je pustis on koci i prebacuje u rikverc :wall: e sad nije poenta igrati nesto trece vec ovo naterati da radi kako treba :D
Nebih sad da ponovo instaliram collina, ali probaj neshto od opcija,ako imash, dali pedale koriste jednu ili dve ose..

@Proday

patch? naravno da ima :) http://www.3dgamers.com/dlselect/games/colinmcrae3/cmr3_upgrade_1.1.txt
vrati na "separate axis" jer je sa "combined axis" na jednoj pedali do pola gas pa onda kocnica. podesi logi control panel kako treba i onda vidi sta u igri ima da se podesava.

( Serzile je moj mentor sto se tice simulacija voznje ;) )
id u dupe voide, sta si se maskirao :d

patch? naravno da ima :) http://www.3dgamers.com/dlselect/games/colinmcrae3/cmr3_upgrade_1.1.txt
vrati na "separate axis" jer je sa "combined axis" na jednoj pedali do pola gas pa onda kocnica. podesi logi control panel kako treba i onda vidi sta u igri ima da se podesava.

id u dupe voide, sta si se maskirao :d

patch je resio sve, nisam imao kada ranije da probam, tek veceras, ima da se obraduju :p skinuo sam i code za sva kola pa cemo se klati ^^ naravno ja sa nekim kolima do 100 bhp :D

tnx to Ser_Zile :banana:

Nazad
Vrh Dno