Mogao bi da se "prijavis", taj je medju prvih 15 rezultata...ovi ostali - "zlatna sredina"Amon_Ra je napisao(la):Auu bre sto ste losi; 41,70
da i josh Colina, lol, aj videcemo sha imaju da reknu u CMR3 u svoju odbranudriver je napisao(la):au, ko bre josh igra arkadni mod![]()
Cooler je napisao(la):Cisto iz radoznalosti, da vidim da napisete svoj rzultat u Colinu 2, u arcade modu, staza italija, nebitno da li je automatik ili manuelni menjac.
Ja sam vozio 43,80 sec.
Tacno.&Mancha& je napisao(la):Zavisi sa kojim kolima. Ja sam sa standardnim (Seat) vozio oko 45 ,a sa otkljucanim Peugeot 205turbo 42.50.
drapin je napisao(la):Tacno.
Ako se neko potrudio da pogleda onaj link koji sam dao u prethodnom postu, mogao je da se uveri da su svi najbolji rezultati postigniti sa 205-icom.
Nije ni u stvarnosti ni u igri. Evo ti detaljnih karakteristika:teofilovic je napisao(la):Zar nije jaci WCR Peugeot 206
To se ispise, ja potvrdim OK, ekran se zacrni kao da se startuje igra, a onda se vrati desktop... Da nije zbog W2K???&Mancha& je napisao(la):To i treba da pise prvi put, pa onda nastavi da ucitava.
septimus je napisao(la):To se ispise, ja potvrdim OK, ekran se zacrni kao da se startuje igra, a onda se vrati desktop... Da nije zbog W2K???
Broz je napisao(la):Nije meni radi savrseno u w2k. Koji si drajver instalirao, koju masinu imas, koji direct X??
????? (VRATITE NAMCooler je napisao(la):Trebaju ti i registry pachevi...
Pa ako si igru kopirao od nekog na HDD, a ne instalirao moras da imas reg pacheve, klasika.Kakvi reg patchevi ? Za CMR2 ili za neki od navedenog hardvera ? Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem Colina, a evo prvi put cujem za neke reg patch-eve
Arcade mod se voziA koliko imate u Italiji (8 etapa)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari