Šta je novo?

Colin 2 rezultat

Cooler

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
630
Cisto iz radoznalosti, da vidim da napisete svoj rzultat u Colinu 2, u arcade modu, staza italija, nebitno da li je automatik ili manuelni menjac.
Ja sam vozio 43,80 sec.

ja 43.63 a moj ortak 42.90 kako nemam pojma ali je uspeo...

au, ko bre josh igra arkadni mod :)

Cooler je napisao(la):
Cisto iz radoznalosti, da vidim da napisete svoj rzultat u Colinu 2, u arcade modu, staza italija, nebitno da li je automatik ili manuelni menjac.
Ja sam vozio 43,80 sec.

Cekamo da se javi Bane da Vas zakopa sa rezultatima;)

Pozdrav!:wave;

novi best score

vozio sam 43,54
Fora je da se smanji grafika na minimum, jer bolje filtrira kontrole, a tek kada se naviknes na manuelni menjac....
Ortak je vozio na tu foru 43,32. Sad se juri ispod 43,00 ....

&Mancha& je napisao(la):
Zavisi sa kojim kolima. Ja sam sa standardnim (Seat) vozio oko 45 ,a sa otkljucanim Peugeot 205turbo 42.50.
Tacno.
Ako se neko potrudio da pogleda onaj link koji sam dao u prethodnom postu, mogao je da se uveri da su svi najbolji rezultati postigniti sa 205-icom.

drapin je napisao(la):
Tacno.
Ako se neko potrudio da pogleda onaj link koji sam dao u prethodnom postu, mogao je da se uveri da su svi najbolji rezultati postigniti sa 205-icom.

pa kako i nece kad 205 ima >400bhp

teofilovic je napisao(la):
Zar nije jaci WCR Peugeot 206
Nije ni u stvarnosti ni u igri. Evo ti detaljnih karakteristika:

206:http://gamma.nic.fi/~globe/rally/paradise/stat/car_wrc_206.htm

205:http://gamma.nic.fi/~globe/rally/paradise/stat/car_b_205.htm

Da ne idemo dalje od snage, 205 je imao 450 bhp a 206 samo 300 bhp. Bajdvej, 206 je tek poslednjom pobedom na Kiparskom reliju u aprilu uspeo da izjednaci 205 po broju pobeda (16 komata), s tim da se 205 takmicio samo tri godine, od 1984-te do 1986-te.

Kako da tu prokletu igru nateram da radi? Crack ne radi, ispisuje " setting configuration to defaults". Nemam zivce za to...

&Mancha& je napisao(la):
To i treba da pise prvi put, pa onda nastavi da ucitava.
To se ispise, ja potvrdim OK, ekran se zacrni kao da se startuje igra, a onda se vrati desktop... Da nije zbog W2K???

septimus je napisao(la):
To se ispise, ja potvrdim OK, ekran se zacrni kao da se startuje igra, a onda se vrati desktop... Da nije zbog W2K???

Nije meni radi savrseno u w2k. Koji si drajver instalirao, koju masinu imas, koji direct X??

Broz je napisao(la):
Nije meni radi savrseno u w2k. Koji si drajver instalirao, koju masinu imas, koji direct X??

Morgan 1000, PcChips vga on board, vga driver sa MS site-a, directx 8.1... Skidao sam crack-ove i sa neta ali isto...

reg pachevi

Trebaju ti i registry pachevi, mozda njih nemas, ako ti trebaju bacicu ti na mail.
P.S. vozio sam 43:08 sa SEAT-om, manuelni menjac je zakon cheers

Re: reg pachevi

Cooler je napisao(la):
Trebaju ti i registry pachevi...
????? (VRATITE NAM :confused: smilie !!!)
Kakvi reg patchevi ? Za CMR2 ili za neki od navedenog hardvera ? Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem Colina, a evo prvi put cujem za neke reg patch-eve :(

A koliko imate u Italiji (8 etapa)?
Staza je totalna katastrofa...

reg pachevi

Kakvi reg patchevi ? Za CMR2 ili za neki od navedenog hardvera ? Smatram sebe dosta dobrim poznavaocem Colina, a evo prvi put cujem za neke reg patch-eve
Pa ako si igru kopirao od nekog na HDD, a ne instalirao moras da imas reg pacheve, klasika.
A koliko imate u Italiji (8 etapa)?
Arcade mod se vozi :)

Nazad
Vrh Dno