Šta je novo?

Codegen 6097 Briza

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
ако неко може да ми помогне са модификацијом дотичног кућишта, а прије свега са циљем да на њега монтирам 12 цм кулере, уклоним предњу маску и сл.

рецимо како да поставим 12 цм кулере са што мање муке. мислио сам да их залијепим супер лијепком на пластичне носаче?! такође да ли има неко препоруку за тихе Pci кулере и неке са термо регулацијом (фирма и цијене што може на пм)

Iseces bocnu stranu, stavis plexi i na njega namontiras 12icu. Em sto ce da hladi em ce da bude fancy.

Пошто је plexi, гдје да га купим, која је цијена и чиме да га сијечем? МОгу да претпоставим али ипак желим да ми неко искусан то каже да не бих лутао. Да ли би био проблем да само онако налијепим кулер за пластику са горње и бочне стране?!

Uradis to ovako kao ja:D.

Plexi je dzabe ali stvarno. Seces ga oto testericom ali lepi ili silikonom ili izbusi rupe pa srafovima.

Prilozi

• PIC_0130.jpg
    PIC_0130.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 442
Uradis to ovako kao ja:D.

Plexi je dzabe ali stvarno. Seces ga oto testericom ali lepi ili silikonom ili izbusi rupe pa srafovima.

Идеално би било када бих негдје нашао онај чувени адаптер на који се могу монтирати 12цм кулери. Значи да то причврстим силиконом јер не вјерујем да ћу за сада било шта сјећи.

Пошто је plexi, гдје да га купим, која је цијена и чиме да га сијечем? МОгу да претпоставим али ипак желим да ми неко искусан то каже да не бих лутао. Да ли би био проблем да само онако налијепим кулер за пластику са горње и бочне стране?!

Borisglass, 30-40 KM za 1 metar kvadratni.

Poslednja izmena:
Borisglass, 30-40 KM za 1 metar kvadratni.

:d Ма само ћу полијепити 12цм кулере по кућишту. Имао идеални пластични носачи, а још је све испуњено рупицама тако да то неће бити проблем.

Само да нађем силикон, мада ништа не би фалило ни супер лијепку.

:d Ма само ћу полијепити 12цм кулере по кућишту. Имао идеални пластични носачи, а још је све испуњено рупицама тако да то неће бити проблем.

Само да нађем силикон, мада ништа не би фалило ни супер лијепку.

Silikon ce malo ublaziti i vibracije za razliku od lijepila. A imas ga u svakoj farbari za 1-1.5eura;)

Poslednja izmena:
Silikon ce malo ublaziti i vibracije za razliku od lijepila. A imas ga u svakoj farbari za 1-1.5eura;)

Ма имам га и кући али је изгледа истекао рок па је запекао.:d

јел служи ичему онај пластични тунел/лијевак на страници кућишта или да га уклоним и монтирам 12цм кулер?

Naravno, odatle ti cpu kuler dovalci vazduh, delotvorno je, ali delotvornija bi bila jedna 12ica. ;)

Naravno, odatle ti cpu kuler dovalci vazduh, delotvorno je, ali delotvornija bi bila jedna 12ica. ;)

Е сад да ли 12-ица да дува у кулер или да избацује ваздух?

Ево неких решења:

Са предње стране је кулер 8цм, други је назад и једна 12ица иде на кров.

Е сада контам које је најбоље решење за страницу?

Prilozi

• kako.JPG
    kako.JPG
    36.6 KB · Pregleda: 99
пошто је све рупичасто онда ми није проблем поставити кулер на било коју позицију.

некако мислим да је ово идеално:

Prilozi

• plan hladjenja.JPG
    plan hladjenja.JPG
    39.5 KB · Pregleda: 108
Vrh Dno