Šta je novo?

(Code 43) Problem za grafickom u win 7

• Začetnik teme Začetnik teme MILUX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MILUX

Cenjen
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poena
154
Pozdrav svima...
Problem mi je sledeci,imam gravicku Asus ATi Radeon HD 3650 725 mhz 512MB,koja radi perfektno u Win XP,ali mi treba Win7
Na win 7 mi sve radi kako treba sem gravicke,kad instaliram drajvere za win 7 izbacimi posle restarta taj error code 43.
Prelistao sam ceo google ali nisam nasao konkretan odgovor svi navode da je graficka neispravna ili nesto trece,znaci graficka radi perfektno na win XP x64,igrao sam bas neke novije igre gde nije ni secnula ni malo.
I odradio sam ceo win 7 update koji je trajao ceo dan,sad win 7 ima skoro 50gb..tako sam procitao negde ali nije pomoglo kad sam instarirao drajver.
Molim za odgovore..:d

probao sam to i ranije i nije htelo opet..cak nije hteo ni da se restartuje win..
slika.jpg
Mozgovi javite se molim vas bas mi treba pomoc

niko da se javi,ceo dan blejim ispred monitora 😛

Najverovatnije je do verzije windowsa koju si instalirao, pod predpostavkom da je narodna. Naiso sam na slican problem pre 6 meseci sa 4670 i sve dok nisam instalirao ortaku drugi win nije htela ni da cuje da proradi kako treba, promenio win i sve radi od tad ok.

jer mislis na win 7,imam neki orginal win 7 Home Basic ali je na 32 bita,mislis da ce mi on resiti problem?

Da, da mislim na Win7, probaj taj oridjinale pa javi sta se desava, mada sam ja uvek za ultimate verziju, al ce ovaj bar da posluzi za proveru ako nista drugo.

Poslednja izmena:
sad sam probao sa win 8..prepoznao je kao"Microsoft Basic Display Adapter",to stoji posle instaliranja drajvera,uradio je to bez restarta sisema.

pa morao bi restart sistema da odradi drivere kako treba. Al opet sve jedno nisi trebao 8 nego sedam oridjinale, da znamo tacno do cega je. :/

Evo bas sada instaliram win 7,i googlam kolko ljudi ima ovaj problem a niko ga nije resio..:type:
dali ima protrebe da se instalira onaj net framework ili ga win 7 ima?

Ne moze da skodi. Ja nemoram, al sam vidjao i da mora? Verovatno zavisi od win-a do win-a, koji je service pack i sl.

aj dok si tu daj neki link za dobar win XP x64,iskljucivo mi treba za igre,mislim da od ovog nema nista😡..

Moras da imas net framework 4.0 za AMD-ove karte

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno