Šta je novo?

COD5:World at War

znači pacifik. Mislim da ću ovo preskočiti

i ja. muka mi vise od ww2.

Mada je 4-ka bila fenomenalna, ipak sam za to da se fransiza vrati u WW2. Jedino se plasim sto Pacifik nije najsrecnija lokacija zbog preovladavajuce dzungle po ostrvima (setite se promasaja u vidu MOHPA). Bolje da je uzet Africki front koji je najmanje zastupljen u svim igrama WW2 tematike.

CoD 1, 2, 4 = Infinity Ward
CoD 3,5 = Treyarch

IW=Do want.
Treyarch=Fail.

Neverovatno glup potez da se vrate na WWII, COD 1 i 2 su bili sjajni, ali COD4 jos bolji, meni barem, i nema potrebe vracati se ponovo u proslost.. Sve nesto mislim da Infinity ward u isto vreme radi na COD6 koji ce ponovo biti modern warfare...

CoD 1, 2, 4 = Infinity Ward
CoD 3,5 = Treyarch

IW=Do want.
Treyarch=Fail.

"U are right Smithers, I guess I owe u a Coke" ,)

I ta ideja sa africkim frontom nije losa, samo sto je ona bila zastupljena u Moh: Breaktrough, i tamo se nije bas prosalvila.

Znaci svi cekamo CoD6... ili kako se vec bude zvalo delo infinity ward-a.

A da sacekamo prvo COD5 pa da onda iskazujemo svoja dragocena i svima potrebna misljenja ?

Poslednja izmena:
Ne, prvo da iskazemo svi nasa dragocena misljenja pa ce posle oni koji su bili u pravu da *****avaju ove druge :D

Ma vidi se po traileru da ce biti rubbish... Kad te ni trailer ne odusevi onda znas na cemu si...

Crysis bi bio tezak shit od igre da je radjen u WWII fazonu, jedino bi grafika bila pozitivna strana...
Sto ne naprave neki open world shooter pa makar bio i WWII? Smaraju me vise linearne pucacine...
Skip

Što reče ragnarok - Treyarch = FAIL.

Vrh Dno