Šta je novo?

COD3!! & xbox360 related games

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Izasao za Xbox360! Danas Gears of war! :cigar: :guitar: :bottle: :banana: :smoke:
Posto na ovom forumu postoji bar jos jedan ponosni vlasnik, mogli bi da napravimo community sa osvrtima na AAA igre za ovu konzolu, malo opisa, utisaka, grupnih sesija :d . Uskoro slike i video zapisi!

Odlicno, ja se slazem posto bi trebao da uzmem "kutiju" u najskorijem vremenu... Ali me samo tako interesuje gow sada... ko proba neka pise utiske...

To se ne zove community, vec ortachko drushtvo :D:D

Ja cu sutra probati GOW pa cu da napishem neku pljuvachinu :D

Poslednja izmena:
Odgledao sam review na gamespot-u...
ono je nenormalno koliko je dobro!!!
mislim da je igra strasna, posto mi se svidja njeno izvodjenje...
bas me interesuju vasi utisci.... :)

hehe, pa izašla je jedna Unreal 3 igra za PC pre nego GOW za Xbox360... :) Mislim na Sema Fišera Duplog Agenta...

Poslednja izmena:
ne koristi ona unreal 3 engine...
nego unreal 2.5 advanced... :)

Poslednja izmena:
Jesi li siguran? Ja sam u najavama pročitao bar dva preview-a koji su navodili da je u pitanju U3 technology... Mada, njima ne verujem ništa više nego tebi :)

Ali ne izgleda ni priblizno kao GOW ;)

Jel ste videli recenzije sve su izmedju 9.3 i 10.... :D

ipak je "yet another fps/tps,blood splatters on cam,chainsaw,zgromi sprzi itd..." a bogami i nivoi nisu bas nesto razliciti dizajn isti na svakom,modeli likova/neprijatelja isti.nadam se da ce neki mali nezavistan tim uspeti da ovakvu grafiku iskoristi kako treba i napravi nesto igrivo
p.s.znam da ce uslediti:nisi probao cuti,mnogo je bolje kad drzis joypad u ruci i sedis ispred xx inca hd lcd tv-a itd...ali ovo gore napisano je:just my 0.02$

Poslednja izmena:
imam trenutno X360, pa cu da probam....

@ByMaX
idi do zvanickog sajta igre... kao i na zvanicnom forumu (i jos par foruma pored toga kazu isto) ..... iiiiii reche mi jedan lik koji radi u Ubisoft Shangai da igra koristi modifikovan Unreal Warfare Engine 2.5 tj... Unreal Engine 2.5 Advanced... ipak detaljnost textura nije na nivou ue3.0
Prva igra na pc-ju koja koristi UE 3.0 je RoboBlitz, za koji je upravo izasla trial/full verzija na netu a za xbox gorepomenuti Gears of War...

edit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Splinter_Cell_Double_Agent

Engine: Unreal Engine 2.5 (SCX Engine)

"Ubisoft Montreal reused Splinter Cell: Chaos Theory's modified Unreal Engine to create Double Agent for Xbox, GameCube and PlayStation 2, while Ubisoft Shanghai developed the game for the Xbox 360 and the PC using a multi-threaded version of this engine. "

eto.... :)

edit2:
http://en.wikipedia.org/wiki/Unreal_engine

26. naslov od vrha liste igara koje koriste ue2.0 je scda... verzija endzina iz 2006.
btw igre koje koriste ue3.0

Unreal Engine 3
Brothers In Arms: Hell's Highway — (2007) Gearbox Software
Elveon (2007) 10tacle studios
Gears of War — (2006) Epic Games
Huxley - (2007) Webzen
Mass Effect — (2007) Bioware
Medal of Honor: Airborne (2007) Electronic Arts
Rainbow Six: Vegas — (2006) Ubisoft
Roboblitz — (2006) Naked Sky Entertainment
Too Human - (2006) Silicon Knights
Unreal Tournament 2007 — (2007) Epic Games
Lineage 3 — (2007) NCsof

eto.... :) (part two)

Poslednja izmena:
Znaci ima nas, odmah da se napravi telo za lobiranje u svim vaznim institucijama:p
Danas cemo valjda znati sve cinjenice o "The Igri" pa da malo ostavimo ps3 i pc po strani i objektivno ( hvalimo) diskutujemo. :wave:

Uuuu, ima vas vishe nego dinosaurusa :D:D

Poslednja izmena:
off. Dok nas je vise nego Ps3-jevaca, baje smo:D
Kratka igra, multi obecava....

Hahaha, kažu jedna od hit igara na PS3 će biti Oblivion koji smo prešli pre godinu dana i PC-jevci i Xbox-ovci :D
Kad smo kod dinosaurusa, mislim da će i Sony njihovim putem...

Oblivion i jeste revolucija iz korena za Playstation platformu.

Ne zagadjujte choveku thread ;)

izasao - krece - skida se...

Poslednja izmena:
jel je probao neko cod3 ili gow, ajde pisite utiske...

ja sam juce video GOW, ispunio ocekivanja, zvuk i muzika EXTRA! Video je i driver, odusevio se :p , samo mu nesto senke smetaju kako su uradjene i manjak municije. Licne impresije slede poslepodne...

Shta je bre ekstra ? :) Atmosfera i upravljanje joypadom 0 :)

jel probao neko cod3 na ps2?
jel vredi cemu,u poredjenju sa naprimer blackom?

Mozesh nekako da ga igrash ako imash frag adapter, joypadom nishta...

Poslednja izmena:
ok,onda nista...
offtopic
@driver
kakva bi bila slika ako bi se ps2 nakacio na monitor (preko video ina,taman sam planirao da pazarim ovaj x800xt vivo) i igralo se preko tog frag adaptera.mislim,to je verovatno moguce (ne znam zasto ne bi bilo),ali ne znam kakva bi bila slika zbog razlike u rezolucijama...

Ja tako radim odavno. Slika je uslovno recheno "bezveze" :) Video in zamuti sve, slika je tamnija, ima nekih smetnji. Mada, naviknesh se pa ti bude normalno ;)

Nazad
Vrh Dno