Šta je novo?

CoD2 u multiplayeru nece da radi !

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
510
Znaci, hocu da igram sa drugarima preko neta, a da jedan od nas bude sever i da se ostali kace na njega. Sta sve treba da se podesi u samoj igri da bi to proradilo ?
Probao sam sve opcije za dedicated i nece, kada stavim pure na "yes" onda mi izbaci "iwd/name mismatch", kad stavim na "no" onda izbaci konzolu i sta dalje da radim?
Unapred hvala na odgovoru ;)

Kada stavljaš dedicated server tvoj komp radi samo kao server i nemožeš da igraš. Ako igarate u Lan-u nema smisla da stavljaš dedicated server, a ako preko neta takođe ne moraš ali onda bi bilo dobro da vas ne bude mnogo jer će da vam koči igrica. ;) :type:

Kada stavljaš dedicated server tvoj komp radi samo kao server i nemožeš da igraš. Ako igarate u Lan-u nema smisla da stavljaš dedicated server, a ako preko neta takođe ne moraš ali onda bi bilo dobro da vas ne bude mnogo jer će da vam koči igrica. ;) :type:

I sta je onda resenje problema ? :)

Pa nemoj da stavljaš dedicated server i sve će da radi.

Da li može u CoD2 da se igra kao single player?

^^^^
Naravno da moze . Prvo predji single, pa onda ako imas mogucnosti navali na multi .

Navaliću naravno,samo da nadjem nekog ko će mi dati,ali bih voleo i prvi deo sa svim nastavcima,a mislim da su bili neki...da krenem od početka pa do kraja drugog.
Ne znam zašto nije CoD3 napravljen za PC...

Colt: meni radi multi bez problema; probaj poslednje paceve da stavis za igru (1.3 ako se nevaram)!

Colt: meni radi multi bez problema; probaj poslednje paceve da stavis za igru (1.3 ako se nevaram)!

Ma znam, imam sve peceve. Ono gore u prvom postu sam resio, problem je bio u mapama sa "zzz" u imenu :)
Radi i meni kad se kacim na druge servere, nego kada ja hostujem server, niko drugi ga ne vidi. Da nije to mozda zbog nekog porta koji treba da bude otvoren u FW-u ili dinamickog IP-a ?

Moze malo objasnjenje kako da napravim LAN na Hamachi-u ? ;)

edit : Probao sam preko Hamachi-a i vidi me ortak ali on kad hoce da se konektuje, pise "awaiting connection" i odbrojava do beskonacnosti :)

Poslednja izmena:
Moze malo objasnjenje kako da napravim LAN na Hamachi-u ? ;)

edit : Probao sam preko Hamachi-a i vidi me ortak ali on kad hoce da se konektuje, pise "awaiting connection" i odbrojava do beskonacnosti :)

Ako je neko imao iskustva u radu sa Hamchi-em i CoD2 neka pomogne sto pre :)

Imas uputstvo na hamacijevom sajtu googlaj

Imaj na umu da fps igre zahtevaju ogroman uplaod na serveru, tj. onaj ko je server mora da ima jako veliku upload brzinu, sto retko ko kod nas moze da postigne, a pogotovo adsl korisnici. Vecina fps igara danas da bi pristojno radila trazi 10kb/s ili veci rate.

U opcijama kada kreiras server iskljuci Pure opciju i trebalo bi da radi.

A zasto ne igrate na nekom od mase praznih servera, ima ih na stotine:).

ja igram preko hamachija. iscimali smo se mnoog da podesimo ali sad radi extra.

vule, imas poziv da se pridruzis ako hoces.
poz

colt: probaj da napravis dedicated na nekoj masini (zapamti ili zapisi koja je njena IP adresa) zatm lepo udji u cod2 multiplayer i odmah stisni taster ~ (nalazi se ispod escape na tastaturi). Kada ti se otvori konzola kucaj conn pa tab dok nenadjes connect (mozes i da kucas connect ali je ovako brze) i onda samo ukucaj ip adresu tog kompa na kome je dedicated i enter. Ako ni tako nece onda ti nemogu pomoci. Pozdrav

Poslednja izmena:
pa na ovom linku sto sam ti dao LOL.Pogledaj malo bolje, pod Download.........

GOOGLE is your best internet friend. Dakle odes u onaj mali textbox na google-u i kucas to sto si ovde otkucao i.....voila :D

a jesi ti probao ono sto sam ti ja napisao?!?

Nazad
Vrh Dno