Šta je novo?

CoD Problem pri instalaciji

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Uzeo sam od druga Call of Duty,lepo ga iskopirao na hard i posle dva dana ja to lepo narezem na diskove,ali pri instalaciji kada trazi da se ubaci drugi disk i klikne ok za nastavak ne desava se nista,znaci ne startuje drugi disk i ne kopira fajlove sa njega.Ja lepo rucno iskopiram samo .pak fajlove sa drugog diska u main folder u instalacionom folderu CoD i resen problem-igrica radi!Ali kad sam probao da instaliram CoD United Offensive kaze mi da prvo moram da instaliram osnovnu verziju znaci uopste ne vidi da ja to vec imam instalirano_Ocigledno nedostaje neki fajl koji se kopira pri noramalnoj instalaciji.Dali neko zna o cemu ce tu radi i dali mogu da dodam neki fajl posto mi je instalacija CoD jos na hardu?

Ako imaš dve particije, C i D, i ako si recimo instalirao na D particiji Call of Duty, a pri tome deinstalirao Windows sa C particije može da ti se ovo desi. Meni ne vidi u Add-Remove ono što imam na D particiji po reinstalciji Windows'a sa C particije što je i normalno jer se pri početku instalacije igre obavezno u registry bazu unesu određeni parametri vezani za igru, kao i install i uninstall podaci u Windowsu.

Nema veze,prvi put instaliram Cod

Ako sam shvatio, ti si prvo kopirao na hard OBA diska od ortaka pa si onda te fajlove u tom obliku narezao na dva CD-a i kasnije pokrenuo instalaciju sa ta dva tvoja diska na koje si narezao instalaciju koju si prethodno iskopirao na hard? U tom slucaju, moguce da je u pitanju ono sto je meni bio problem prilikom instalacije United Offensive-a: naime, oba diska su mi imala label NEW umesto CODUO1 i CODUO2 pa instalacija nije nikako mogla da mi prepozna drugi disk (kao ni tebi, samo sto je kod tebe u pitanju osnovna igra) - raspitaj se kako treba da LABEL-ujes prvi i drugi disk (odnoso u ovom slucaju samo drugi) i onda ce verovatno da ti se lepo instalira sa cd-ova.

Ko ima CoD neka pogleda koji je label diska pa neka postuje da probam i to

Ajde evo ja cu, moram da priznam da me je prosli put mrzelo da gledam. ;)

Drugi disk se zove COD2 - logicno je onda da je prvi COD1.

Odradi to pa mi obavezno javi da znam sta si uradio, ok?

Nisam mogo da verujem da je fora samo label-u cd-a!Ogijev savet o label-ovanju cd-a je resio problem!Ogi hvala ti mnogo na pomoci!Pozdrav!

...Jos kad taj neko to ume da ceni... :d

p.s. Shala-mala! :wave:

E svaka vam se dala! I ja sam imao isti problem i tek kad sam video ovo resio sam ga... Super. E sad majstori, izgleda da imam slican problem sa Richard Burns Rally. Oba cd su sa labelom CD1 i CD2 i naravno instalacija nece da krene ni sa jednog diska. Molio bih clanove koji imaju pomenutu igricu da mi kazu koji je label za prvi i drugi cd. Ako vas ne mrzi i da napisete sta se od fajlova nalazi na cd-ovima...

Ogi, razmisli jos jednom na sta sam "pucao"! :d

Ali kao sto rekoh, samo sam se shalio.

Ajte ljudi, nemoj da vas mrzi da pogledate nazive cd-ova! Ako bude stvarno to resenje, imacu sta da igram zimus...

Nazad
Vrh Dno