Šta je novo?

cod 2 problem

RexxaR

Cenjen
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poena
151
da li mi neko moze pomoci oko cod 2?
ovako imam problemcic :)
kad ubacim cd za instalaciju, kad pokrenem izbaci mi library not registered...
za zaobidjem to otvorim folder pa instaliram igricu...
instalacija odradi bez problema, ali sad postoji kvaka...
kad pokrenem singleplayer radi ali kad pokrenem multiplayer stalno mi izbacuje nekakav error......cak i patchujem opet isto.... :cuss: :hair:
koristim laptop acer aspire 5732zg sa windows 7 ultimate...

jednostavno nezz kako da rijeshim taj problem...dok na kompu se sve odradi bez problema :((

pomagajte ljudi ako boga znate :p

Poslednja izmena:
evo

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    46.7 KB · Pregleda: 38
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    21.7 KB · Pregleda: 31
ja stvarno ovo nerazumijem....
isao sam na Compatibility mode, prebacim na vistu sp2 nish...probam josh run as admin i opet nish....ovo je ludilo zivo...

A da ipak probas sa ompatibility mode, Xp sp3. Pre ce raditi sa xp-om, nego sa vistom, zato sto je pravljena za xp.

CoD i CoD 2 su poznati po extremnoj nekompatibilnosti sa Vista, a samim tim i Win 7 (a znali su svojevremeno da prave probleme i pod XP, zavisno od GPU i drivera).
To si možda i primetio na početku instalacije igre, da te Windows upozorava da može da bude problema sa tim software, pa shodno tome nemoj ništa ni da te čudi.
Ja sam iskusio problematiku tih igara, i pod XP sa CoD (opet kažem, zavisno od ondašnjih/nekadašnjih GPU ili drivera, nisam uvek imao tih problema), i pod Vista sa CoD 2 (BSoD, zamrzavanje svega - ne uvek, ali desi se).

Ok, rade ige pod tim OS, to stoji, ali ima nešto što se ne slaže sa tim igrama i Windows. Ne uvek, ali eto, ima primera.

Poslednja izmena:
probao sam ja sa sve i jedan compatibility mode....
mene najvise cudi to sto na kompjuteru radi dok na laptopu nece...
msm bar sto se sistema tice isti su(w7 ultimate na oba)
cod1 radi ladno ovde na laptopu dok sa cod2 imam problema...
xD bash sam uklet to je bruka za reci x)) heehhe
a nish sta mogu sad...neigrati i to mi je :(((

Probaj sa zadnjim oficijalnim pechom mozda ti pomogne. Mislm da je 1.3 zadnji.

Nazad
Vrh Dno