Šta je novo?

Coby CV790 slusalice

psycho84

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Thermalright Assain King 90
Matična ploča
MSI B550M Pro-VDH Wifi
RAM
2x16GB 3000MHz G.Skill Aegis
GPU
RX6800 16GB Powercolor Reaper
Storage
WD SN550 1TB + Toshiba Canvio Basics external 3TB
Zvuk
Integrated + EIDA 9038D
PSU
Seasonic SGX 500W SFX-L
Kućište
SKTC HX Box 100
Monitor
Lenovo ThinkVision T24v 24"
Miš & tastatura
Drevo Gramr full RGB 75% mechanical Gateron Brown, Logitech Triathlon + MS IMO 1.1a
Ostale periferije
HifiMan Sundara CB
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li neko mozda zna nesto vise o ovim slusalicama???Na netu sam vidio solidne review-e sto se tice kvaliteta zvuka slusalica a malo manje solidne sto se tice zavrsne izrade...Pa me zanima ima li ko ove sluske i kakve su i da li mi moze reci stogod o njima...Vidim da im je cijena na tehnomaniji nekih 900 DIN (http://www.tehnomanija.rs/katalog/coby-slusalice-cv-790.html) a navodno su neka pro serija sto se tice te marke...Nasao sam sajt njihov,znaci made in usa (www.cobyusa.com)! :D

ja sam neki njihov model (ovako velik) video u Mamutu, cena isto nešto tipa 700-900 dinara, dok su pored njih stajale bubice (pioneer, jvc i druge), sve zacenjene od 1500 din na više. Ma ako se prave u USA (kao što sumnjam), ne verujem ni da ih sam materijal košta toliko malo koliko koštaju.

i iskreno, kad sam ih prvi put video, mene je "coby" prvo asociralo na jeftinu kopiju "sony" brenda :d

:wave:

ja sam neki njihov model (ovako velik) video u Mamutu, cena isto nešto tipa 700-900 dinara, dok su pored njih stajale bubice (pioneer, jvc i druge), sve zacenjene od 1500 din na više. Ma ako se prave u USA (kao što sumnjam), ne verujem ni da ih sam materijal košta toliko malo koliko koštaju.

i iskreno, kad sam ih prvi put video, mene je "coby" prvo asociralo na jeftinu kopiju "sony" brenda :d

:wave:

Evo sta pise na njihovom sajtu: Coby Electronics Corporation was established in 1990. Our headquarters are based in the New York City Metro area.

Hoces da kazes da im je losa zavrsna izrada i da su slusalice mozda lako kvarljive...Ja ih u NS nisam vidio nigdje,zasad sam ih vidio samo na sajtu Tehnomanije.Prema specifikacijama ne zvuce lose uopste...Cak imaju i pozlacene cinceve :D
U sustini trazim neke slusalice za kvalitetno slusanje muzike (da nema sustanja,probijanja kad se jace pojacaju i da zvuk bude sto cistiji moguci i da imaju jasno definisane frekvencije :D)...Razmisljao sam o nekim Sony slusalicama ali planiram da dam negdje do 1500 dinara (manje vise) a za te pare ima samo jedan Sony model (MDR XD100) i nema bas tako dobar review na netu...Trenutno imam Philips SBC HP250 i kad sam ih tek kupio bio sam prezadovoljan medjutim nakon 3 i po godine koriscenja pukle su mi sa obje strane nosaci slusalica i kao da su malo produvale...A inace odlicne slusalice,a platio ih 800 DIN...Pa da mi je naci mozda nesto slicno po kvalitetu zvuka ili malo bolje :)

Vrh Dno