Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Razmišljao sam i ja o tome i verovatno bih i napravio neki patch koji to radi, medjutim lakše mi bilo da izvučem taj info na polybar u i3wm, bez artworka naravno.
Možeš da iskoristiš sledeće za conky recimo ili panel, prva linija daje izvodjača a druga ime pesme.
Kod:
cmus-remote -C status | grep artist -m 1 | cut -c 12-
cmus-remote -C status | grep title -m 1 | cut -c 11-
Ne verujem da ima bolji, ja ga prevashodno koristim za radio stream, ne zato što ne valja za lokalnu kolekciju nego jedino to i slušam zadnjih par godina, nevezano za player.
Mozak mi je zaribao skroz u ovom momentu i prvo što mi je palo na pamet je ova grozota:
Kod:
cmus-remote -C status | grep artist -m 1 | cut -c 12- && echo "plays" && cmus-remote -C status | grep title -m 1 | cut -c 11-
Sigurno ima puno elegantnijih načina da se output prikaže u formatu: Artist: Song ili Artist - Song ili kao što sam ja Artist plays Song. Videću kasnije da to wrap-ujem da liči na nešto, nek stoji za sad ovako.
Ima neka python skriptica što baca folder.jpg i ime pesme ali neće da se pokrene, fale neke biblioteke. To ću sad da vidim da rešim pa javljam kako radi.