Šta je novo?

CMR2 - reinstalacija ???

• Začetnik teme Začetnik teme drapin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Dodjavola, stade mi mozak, ne mogu da se setim kako ono ide prebacivanje svih parametara iz stare u novu instalaciju Colina ! 😡 :what:

Tacnije, lepo sam prebacio svoj .pps fajl i kad gledam u "drivers" svi postignuti rezultati i osvojeni trofeji su tu, ALI u toku igre, igra ih ne prepoznaje, tj. za svaki postignuti rezultat tvrdi da je "highest score" iako naravno nije, nece da me pusti u expert mode iako je odavno otkljucan svim zlatnim trofejima u intermediate, nisu unlock-ovane neke staze koje jesu bile itd itd.

Znaci pretpostavljam da ima jos neki fajl koji sadrzi i te podatke vezane sa samu igru, ali ne mogu da se setim koji bese, davno bilo kad sam poslednji put radio reinstalaciju !

drapin je napisao(la):
Dodjavola, stade mi mozak, ne mogu da se setim kako ono ide prebacivanje svih parametara iz stare u novu instalaciju Colina ! 😡 :what:

Tacnije, lepo sam prebacio svoj .pps fajl i kad gledam u "drivers" svi postignuti rezultati i osvojeni trofeji su tu, ALI u toku igre, igra ih ne prepoznaje, tj. za svaki postignuti rezultat tvrdi da je "highest score" iako naravno nije, nece da me pusti u expert mode iako je odavno otkljucan svim zlatnim trofejima u intermediate, nisu unlock-ovane neke staze koje jesu bile itd itd.

Znaci pretpostavljam da ima jos neki fajl koji sadrzi i te podatke vezane sa samu igru, ali ne mogu da se setim koji bese, davno bilo kad sam poslednji put radio reinstalaciju !

Probaj Configuration i Gamesave

Re: Re: CMR2 - reinstalacija ???

Zare je napisao(la):
Probaj Configuration i Gamesave
A hvala, hvala, ja i zaboravio na ovaj thread...mozak mi je uskoro nakon postovanja "proradio", bio je u pitanju fajl GameInfo.rcf u Configuration, kao sto rece...

A i vidim ovde sve sami veliki igraci i poznavaoci Colin-a - pretrgli se ko ce pre da odgovori...😀 O🙂 :beat:

Za utehu mogu ti poslati NOCD reg key 🙂

Nebojsa Lukic je napisao(la):
... NOCD reg key 🙂
Kakav reg key ??? 😕
Oduvek sam koristio "fixed exe", onaj za 1.09 i ovaj "novi" za XP, jel mislimo na istu stvar ili, na moje veliko iznenadjenje, postoji nesto za sta ne znam 🙁 :zgran: ???

Nemam pojma koji imam, moj je od 5-12-2000.
Evo ti reg fajl. Kada ga importujem ne trazi mi CD.

Nazad
Vrh Dno