Šta je novo?

CMR2 Italy 2:06:88 WRC

Wowie Zowie

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
604
Mozda je svima vec dojadio CMR2 ali ja ga razvlacim vec godinu
dana zbog sitni deca koja se stalno sigraju sos kompjutor.
Seat Cordoba-Italy One 2:06:88
Misljenje, da li se isplati pazariti volan za CMR2 i koji?
Hvala!

Nemoguce je voziti colina sa volanom, btw brzi sam na toj stazi :).

Bane® je napisao(la):

Ta dilema sa volanom sa je razresena. Znam da je neko tamo zapeo za volan, ali nemoj da ga kupujes.

A jel' Bane, sto nam ne napises koji je to rezultat, pa da se malo pomucimo. I, naravno, sa WRC auticem.

Wowie Zowie je napisao(la):
Mozda je svima vec dojadio CMR2 ali ja ga razvlacim vec godinu
dana zbog sitni deca koja se stalno sigraju sos kompjutor.
Seat Cordoba-Italy One 2:06:88
Misljenje, da li se isplati pazariti volan za CMR2 i koji?
Hvala!

Nikako volan. Ljudi dobro kazu.
Sto je najgore jedan ortak koji ima volan se istripovao da ja njega na tastaturi ne mogu nikako da dobijem a u proseku kasni barem 1 minut...i onako usput ne zeli da se oprobamo udvoje jer smatra da je on sa volanom u prednosti:confused: :p :D

Bane® je napisao(la):

Nisam ni pomislio da nisi:D

Djole je napisao(la):
Italy Arcade 46.04! Ima li brzeg?

Momchicc koji je postavio ovaj post, 43:76, ja sam napravio 44:37.
Seat Cordoba.

Pozdrav.

To Djole: Naravno Seat, za svaki asfalt!
To Others: Hvala za savet u vezi volana za CMR2,
ali sam zaboravio da vec dva meseca imam i F1 2001
i da nisam odmakao dalje od livadica nakon par pokusaja!
Mozda je volan neophodan za slicne voznje?!

Igrati bilo koju voznju bez volana je protuprirodni blud ;)
To vam je kao da koristite npr kompjuter bez misa, sve u principu moze sa tastaturom da se uradi, ali je mucenje.
Svaka cast onima koji su se nekako navikli na tastaturu i uspevaju da postizu odlicne rezultate u Colinu bez upotrebe volana, to samo znaci da su dobri igraci i da bi SIGURNO postizali jos bolje rezultate sa volanom.

Bilo je svojevremeno i tehnicko objasnjenje na nekom sajtu,ali nisam save-ovao,pa mogu samo da prepricam ukratko:
Tastatura je digitalna i pri skretanji moze samo da daje komandu desno ili levo,a ne koliko desno ili koliko levo, sto znaci da kad ulazite recimo u desnu krivinu morate stalno da korigujete desno,nista,desno,nista,desno itd da bi ste je prosli.Volan je analogni i moze da zadaje stepen okretanja,tako da ako recimo ulazite u desnu krivinu od 30 stepeni, okrenete volan za tih 30 stepeni i odrzavate konstantno zakrivljenje tockova dok ne izadjete iz krivine.Znaci tehnicki je nemoguce kontrolisati igru to jest kretanje automobila sa tastaturom onako kako moze sa volanom.
E sad ako lazu oni koji su igru zamislili i napravili, onda lazem i ja vas...

BTW, neke igre (npr. Midtown Madness-i) dozvoljavaju i voznju misem, sto je sasvim pristojno resenje, u svakom slucaju bolje nego tastatura.
Pade mi na pamet jedna analogija: dali je vama koji vozite sa tastaturom palo na pamet da jedete supu sa viljuskom i nozem ??? Meni to dodje otprilike isto...

ovo sto si rekao za tastaturu i volan je 100% tacno! Probajte da igrate McRae2 na Sony PS sa i bez analognog dzojstika i uvericete se!

Vrh Dno