Šta je novo?

CMedidia on Caintech AJA for Win Xp ?!

IGGSySD

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
Da li je neko nasao drajvere za integrisanu zvucnu na Chaintech-u za windows XP ?!
Bio bih zahvalan za link....
IGGSy

Ja imam aja2 a ne obicnu aja i prilikom instalacije XP-a nije prepoznata integrisana zvucna. Ali sve dodje na svoje mesto kad se instaliraju drajveri za w2k sa CD-a dobijenog uz plocu. Probao sam i preko windows update-a, skinuo sam drajver ali onda je *****avao game port.
Jedino sto drajveri za w2k daju windowsov mixer u taskbaru a ovi skinuti preko windows xp update-a prikazuju novu 'lepsu' ikonicu :)

XP na AJA(1) prepoznaje cmediu i ima drivere za nju i zvuk je uvek 100% ready...

salac je napisao(la):
Ja imam aja2 a ne obicnu aja i prilikom instalacije XP-a nije prepoznata integrisana zvucna. Ali sve dodje na svoje mesto kad se instaliraju drajveri za w2k sa CD-a dobijenog uz plocu. Probao sam i preko windows update-a, skinuo sam drajver ali onda je *****avao game port.
Jedino sto drajveri za w2k daju windowsov mixer u taskbaru a ovi skinuti preko windows xp update-a prikazuju novu 'lepsu' ikonicu :)

Tacno da XP na AJA2 ploci ne prepoznaje zvucnu, ali sa driverima sa vec spomenute adrese sve radi bez problema

Vrh Dno