Šta je novo?

CM4-savrsenstvo

manchester

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
Ovo je zaista savrsena igra,sta mislite,mozete li joj naci neku manu!!!:p

ne znam, kazacu ti za koji dan. Kako sam nacuo jedna od mana je "brzina".:(

Jeste super, samo me iritiraju ceste povrede igraca, kao i fora za utakmice izmedju reprezentacija. Recimo igrao sam sa Juventusom i u 1/2 lige sampiona nisam imao koga da stavim da igra zato sto je skoro ceo tim imao obaveze prema reprezentaciji, pa sam morao da igram sa rezervnim sastavom. Naravno izgubio sam....

Ja mooooooooooolim da mi neko kaze gde ima da se kupi ili ako moze neko da mi nareze!!!

Igra nije losa sam ne razumem neke stvari:
zasto su zidanu "balance" sa 5 skinuli na 4
zasto je Henry-u finishing 12
zasto je Ruben Baraja tako dobar...
i tako u nedogled. Ne znam zasto je zvuk pri utakmici toliko nekvalitetan, naime ja volim derbi utakmice da gledam sporije, i da uzivam u zvuku navijaca i sl.
Generalno gledano ok, ali mogli su malo da porade na nekim sitnicama.

PS: Postoji li negde editor da se peglaju vrednosti?

Ja sam je instalirao, probao oko 30min i uninstalirao, i da mi se ne znam kako igra ne bi mogao da predjem preko tromosti ovog novog CMa.
Ljudi sad ce lepo vreme, batalite tu drogu - na basket, fudbal, uvece na neki zdubc-zdubc...:happy:

range je napisao(la):
Ja mooooooooooolim da mi neko kaze gde ima da se kupi ili ako moze neko da mi nareze!!!
Ja sam iz Kragujevca...ovde ima da se nadje u svim klubovima,a majke ti de ti zivis pa ne mozes da ga nadjes,mogu da ti narezem samo neznam kako da ti ga posaljem,i gde...;)

olfrud je napisao(la):
Igra nije losa sam ne razumem neke stvari:
zasto su zidanu "balance" sa 5 skinuli na 4
zasto je Henry-u finishing 12
zasto je Ruben Baraja tako dobar...
i tako u nedogled. Ne znam zasto je zvuk pri utakmici toliko nekvalitetan, naime ja volim derbi utakmice da gledam sporije, i da uzivam u zvuku navijaca i sl.
Generalno gledano ok, ali mogli su malo da porade na nekim sitnicama.

PS: Postoji li negde editor da se peglaju vrednosti?
zasto je Henry-u finishing 12-pa zato sto ne zna da igra :beat: ,Manchester rules:boom: :beat:

Gde može da se nađe ovaj CM4 i zna li neko kako bi radio na sledećoj mašini (Duron750, 512Mb RAM, MX400, 40Gb 7200 hard)?

Amon_Ra je napisao(la):
Ja sam je instalirao, probao oko 30min i uninstalirao, i da mi se ne znam kako igra ne bi mogao da predjem preko tromosti ovog novog CMa.
Ljudi sad ce lepo vreme, batalite tu drogu - na basket, fudbal, uvece na neki zdubc-zdubc...:happy:
Ne brini se ti, kada bude lepo vreme bice i toga,ali za ovo se uvek nadje vremena...:D :D

narode nasao sam nas odlican sajt za sve ljubitelje cm4. Na njemu mozete naci patch koji izmedju ostalog ubrzava igruuuuu ,a ima i dobar forum samo u vezi sa cm4.Obavezno posetite!!!

manchester je napisao(la):
narode nasao sam nas odlican sajt za sve ljubitelje cm4. Na njemu mozete naci patch koji izmedju ostalog ubrzava igruuuuu ,a ima i dobar forum samo u vezi sa cm4.Obavezno posetite!!!
a i dobro je da si link podelio sa ostatkom foruma :D

zasto je Henry-u finishing 12-pa zato sto ne zna da igra :beat: ,Manchester rules:boom: :beat:
Ja sam pre svega objektivan, i realan. Naime i ja sam veliki fan Man UTD-a , but mislim da je henry trenutno najbolji napadac na svetu.

olfrud je napisao(la):
Ja sam pre svega objektivan, i realan. Naime i ja sam veliki fan Man UTD-a , but mislim da je henry trenutno najbolji napadac na svetu.
takodje. ja obozavam man utd jos od 1991, tj. od kada je gigs dosao kod njih.

medjutim moje je misljenje da je Anriju naneta velika steta od strane fudbalske javnosti, jednostavnim ignorisanjem. Covek igra kao lud, a neke tamo nagrade pokupio debeli Ronaldo...

mislim da je i magarcu jasno ko je bolji...

a sto se tice slabijih ocena u manageru, zaboravljate da je ranije postojala skrivena osobina - current ability - a ona je mnogo vaznija bila od bilo koje druge ocene. mozda su ostavili i to ovde, ne mogu nista tvrditi.

/* spam */

Ma mrzim bre crvene djavole, ali ne kao tobdžije:rocket:

Imate u samoj igrici gomile sajtova i foruma, sve vam je tamo.

Amon_Ra je napisao(la):
Imate u samoj igrici gomile sajtova i foruma, sve vam je tamo.
Da ali ovaj je srpski sajt!!!!

Miroslav je napisao(la):
takodje. ja obozavam man utd jos od 1991, tj. od kada je gigs dosao kod njih.

medjutim moje je misljenje da je Anriju naneta velika steta od strane fudbalske javnosti, jednostavnim ignorisanjem. Covek igra kao lud, a neke tamo nagrade pokupio debeli Ronaldo...

mislim da je i magarcu jasno ko je bolji...

a sto se tice slabijih ocena u manageru, zaboravljate da je ranije postojala skrivena osobina - current ability - a ona je mnogo vaznija bila od bilo koje druge ocene. mozda su ostavili i to ovde, ne mogu nista tvrditi.
Za Ronalda se slazem,zaboravio je da igra a mislim da
trenutno od njega ima dosta boljih i ubojitijih igraca.Ja mrzim i Arsenal , ali ipak moram priznati da je Anri dobar napadac

Get Cheaper Players

Teams in Championship Manager 4 are very willing to accept fees after a certain number of matches.

So say you want to buy Claudio Lopez and they want 15 million, just offer 3 or 4 and then put 20 odd million after 50 match appearances.

You can then sell the player before he reaches 50 appearences and recoup the money you spent in the first place.

eee, prijatelju....

Covek koji je otvorio ovaj forum mora jos puno da uci o manageru. Ja igram ovu igru 6 godina, i mogu reci da sam prilicno iskusan sto se tice poznavanja igraca i odnosa medju njima. Igrajuci ga, shvatio sam da NIJE stos uzeti Mancester ili Arsenal (pu, pu) pa onda pokupiti krem igrackog kadra u EU, i usput maznuti sve moguce titule.
Za mene, ljudi koji uopste Razmisljaju da kupe Anrija nisu vredni reci. Savetovao bih ih da malo vise koriste skaute, i da ih salju u Brazil, Skandinaviju i sl. Tamo ce naci jeftine igrace, koji se dobro uigraju u tim a koji ipak nemaju sve 20 i ne zovu se Bekam.
Vrlo je bitno uigrati tim, a ne samo trositi pare na pojacanja.
Zato bih cenio kada bi se ovaj thread prebascio sa mlacenja slame na nesto korisno: Lepo bi bilo da ljudi koji naprave neki uspeh napisu nesto o timu koji su vodili, ali SAMO ako taj tim nije neki fensi tim, tipa leeds iz cm0102, ili ne daj boze manchester.
Ja licno sa 0102 sam uspeo da Hull city dovedem do prve divizije, i da sa Millwallom udjem u premijer ligu, i dodjem do polufinala kupa UEFA.
Inace, novi menadzer je ****** jer je tehnicki uzas. Pa ono ko je dozvolio da se kompajlira i prodaje nije citav. Meni igrac sa polomljenom nogom igra sat vramena, a golman brani penal sa polomljenom rukom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav
Pozdrav.

Re: eee, prijatelju....

petkods je napisao(la):
Covek koji je otvorio ovaj forum mora jos puno da uci o manageru. Ja igram ovu igru 6 godina, i mogu reci da sam prilicno iskusan sto se tice poznavanja igraca i odnosa medju njima. Igrajuci ga, shvatio sam da NIJE stos uzeti Mancester ili Arsenal (pu, pu) pa onda pokupiti krem igrackog kadra u EU, i usput maznuti sve moguce titule.
Za mene, ljudi koji uopste Razmisljaju da kupe Anrija nisu vredni reci. Savetovao bih ih da malo vise koriste skaute, i da ih salju u Brazil, Skandinaviju i sl. Tamo ce naci jeftine igrace, koji se dobro uigraju u tim a koji ipak nemaju sve 20 i ne zovu se Bekam.
Zato bih cenio kada bi se ovaj thread prebascio sa mlacenja slame na nesto korisno: Lepo bi bilo da ljudi koji naprave neki uspeh napisu nesto o timu koji su vodili, ali SAMO ako taj tim nije neki fensi tim, tipa leeds iz cm0102, ili ne daj boze manchester.
Ja licno sa 0102 sam uspeo da Hull city dovedem do prve divizije, i da sa Millwallom udjem u premijer ligu, i dodjem do polufinala kupa UEFA.
Inace, novi menadzer je ****** jer je tehnicki uzas. Pa ono ko je dozvolio da se kompajlira i prodaje nije citav. Meni igrac sa polomljenom nogom igra sat vramena, a golman brani penal sa polomljenom rukom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav
Pozdrav.
e pa ako si toliko iskusan onda bar pokazi malo i ozbiljnosti. Eto ja uzmem manchester ali otkud ti znas koga ja dovodim? ako te zanima, sada mi igraju Danko Lazovic, Igor Duljaj i Vlada Ivic. Dakle cilj mi je da razvijem nase igrace, a ne da dovedem anrija ili nekog tamo.

Uglavnom se koncentrisem na dovodjenje iskljucivo mladih igraca. Recimo Kaka (mlad ali nije i nepoznat), desni bek Mancini (brazilac), zatim recimo Jay Mcevely (17 godina, sam sam ga nasao na free transferu, decko ubija)... Joe Cole jeste mlad ali nespada u anonimuse

A sto se tice vodjenja velikih timova ni to nije vise tako lako. Zasto?

druga sezona. drugi sam na tabeli iza liverpula, 5 bodova manje, i hoce da mi daju otkaz?! igram u polu finalu kupa sampiona, finale fa kupa. Prve sezone osvojena dupla kruna, ispao u polu finalu kupa sampiona...

Antic u barseloni dobio otkaz zbog slabe 2.!!!! pozicije, del boske zbog 3.

U Newcastle-u najurili Robsona zbog 3. pozicije?!?!? a Wenger je pukao opravdano, zbog 4. pozicije.

Zerard Ulije je jos ziv (bukvalno) jer je prvi. Prve sezone je bio 4. 28 bodova iza mene.

Re: Re: eee, prijatelju....

Miroslav je napisao(la):
Zerard Ulije je jos ziv (bukvalno) jer je prvi. Prve sezone je bio 4. 28 bodova iza mene.

Da, nazalost :cuss: M**icu mu njegovu :rocket:

Re: eee, prijatelju....

petkods je napisao(la):
Pozdrav
Pozdrav.
Dobro sad da ti cujes nesto,prvo i ja nisam tako neiskusan,naravno,ne igram 6 godina,ali mislim da je 3 godine sasvim dovoljno da se udje u srz igre,kao drugo ja nisam uzeo Manchester iako za njih navijam vec sam uzeo Zvezdu,a samim tim nemam kintu da kupujem neke kvalitetne igrace,cak sta vise do sad sam kupio jedino Marka Jocica iz Sumadije...a sto se tice mog najveceg uspeha, veze se za prethodni manager, kada sam sa York-om,klubom iz trece engleske divizije kolko se secam usao u premier ligu,iako sam pre pocetka igre u editoru izmenio neke stvari,ali ne mnogo toga...A sto se tice CM4 mislim da veliki fanovi mogu da predju preko sporosti,a ako se jos skine patch sa raznim ispravkama,mislim da mu nista ne fali...:wave;

ajde kad ste zapeli za statistiku...

CM igram od dana kad je izasao CM1 za amigu, engleska liga.

Najveci uspeh sa malim klubom je osvajanje lige sampiona, titule prvaka sveta sa Hull City-jem posle 5 sezona...

poz

Zbog cega je Hull City svima interesantan!!:D :beat: :D :beat:

Ono sto sam dosada primetio kopajuci malo po mnogobrojnim forumima o CM4,izgleda da su mnogi nezadovoljni,i da po njima ima mnogo nedostataka,moram priznati da sam skoro na neke i ja naleteo,tako da cemo izgleda morati sacekati novi patch koji ce ispraviti sve propuste... :(

Zbog cega je Hull City svima interesantan!!:D :beat: :D :beat:

Verovatno je izazov igrati sa takvom rupom od tima kakav je Hull u stvarnosti. :beat:

hull premier liga

brighton premier liga

i evro kupovi

stepenica po stepenicu ;)

neznam ljudi da li vi to radite ali ja uopste ne ponavlja igranje utakmice ako izgubim i nikad ih nisam i necu jer je to pomeni glupo ionda svako moze da osvoji titulu.na proslom menadzeru sam vodio zvezdu usao u ligu sampiona razbio lacio ko kuce 4-0 i usao u drugi krug u kome sam naravno puko.u prvenstvu naravno nije mi bili ravnog.i moguce je dovesti odlicne zvezde ako vas usere.ja sam tako rivalda doveo na free transfer nakon zavrsetka sezone rivaldu niko ne nudi ugovor iz barse.ja sam mu ponudio 1000 puta i on me je odbijao ali iz 1001 on je pristao.a moguce je dovesti i darka i savu ako su nezadovoljni u svojim ekipama.

Nazad
Vrh Dno