Šta je novo?

CM4 Enhancment pack 2

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
izasao ovde: http://www.sigames.com/news_view.php?act=2&id=648

a ispravlja gomilu nepotrebnih stvari:

Argentinian League now updates correctly after first season
Danish league no longer becomes inactive after a season
Swiss Playoff bug fix for when only top division is enabled.
Croatian Cup fix for when only top division is enabled.
FIFA Confederations Cup dates are now correct.
Fixed European Cup qualifying news incorrectly indicating you'd been knocked out when you'd qualified
Fixed crash where players are called up to a non existant U23 team.
Fixed incompatibility between mac & pc versions causing different match results
Fixed crash coming back from tactics screen pressing space bar more than once (dialog showing).
MLS Ground Maintainance reduced
Monthly installment payments now get paid to the correct team.
CPU Player wage bug fixed
Loaning promising youngsters made easier
Value of non-old firm players in Scotland lowered
Player screen now remembers its section when moving between player screens
Sudden drop in player morale after winning cup fixed

Evo i direktnoog linka ka fajlu[5.7MB]: http://www3.sigames.com/download/official/CM%204/404_enhance.exe

I jel ne treba 4.0.3 enhance (patch)?

verujte, nije mi ni na pamet palo da ga skinem.. lazem, krenuo sam da skidam al jednostavno nemam ni volje ni zelju, dok ne isprave nesto ogromno, odbijam da skinem

krek je vorevatno potreban ali na najpoznatijem mestu jos ga nema

Bas htedoh pitati, nisu li ispravili jos neke stvari pored ovih navedenih. Pa kako su takvi likovi. Prvo nek se bace na poboljsanju igre, a kasnije ce biti vremena za manje vazne stvari, zar ne?

olfrud je napisao(la):
Bas htedoh pitati, nisu li ispravili jos neke stvari pored ovih navedenih. Pa kako su takvi likovi. Prvo nek se bace na poboljsanju igre, a kasnije ce biti vremena za manje vazne stvari, zar ne?
DA

olfrud je napisao(la):

Pa vec se sprema EP3, izlazi najkasnije pocetkom maja, bice dosta bug fixes... :)

Nevezano za CM4

Nikad nisam uspeo da provalim taj trip sa update -ovima kod CM 3-a. Jednom sam vec pisao da ne mogu da instaliram CM 3 na XP-u i neko mi je rekao da bi trebalo da skinem update, sto sam i uradio, al' dzabe opet nije htelo da radi. Zna li neko jel' mora da se poskida bas svaki update od verzije 3.0 do 3.9.X ili moze od neke manje stare verzije ? :?:

pricamo o verziji 4.xx a ne 3.xx :)

uvek je dovoljno skinuti poslednji update i instalirati na "cd verziju"

4.0.4
http://members.chello.nl/j.barlingen/cm4crack.htm

Miroslav je napisao(la):
pricamo o verziji 4.xx a ne 3.xx :)

uvek je dovoljno skinuti poslednji update i instalirati na "cd verziju"

Znam da pricamo o verziji 4, ali sam smatrao da nema potrebe da otvaram novi thread za ovo, obzirom da trazi vrlo jednostavan odgovor. Pretpostavljao sam da si vec igrao CM3, pa stoga i znas odgovor. Naravno, uvek mozes da ignorises pitanje, ako zelis.
Inace, u postavljenom pitanju sam vec naveo da sam pokusao sa poslednjim updateom i da nije uspelo ( da si procitao, ne bi uzaludno trosio vreme na odgovor :mrgreen: ). Ako neko zna nesto o tome valjda ce pomoci, ja necu vise pitati nista na temu CM3, da ne bih unosio pometnju. ;) :oops:

nema ljutnje, vidis da sam bacio smajlija iza...

pitaj slobodno ali naravno naglasi da je za cm3... ali moja preporuka je da instaliras cm4

... ali moja preporuka je da instaliras cm4

Verovatno ce biti i moja kada isprave gomilu propusta. Prosto ne mogu da verujem da su mogli da izdaju ovako nesto. Naime ono sto si ti jednom zapazio da nekad spisak strelaca nije isti kao na 2d-u, je itekako tako. Meni np pisalo za englesku golove dali beckham*2 kad ono golove da owen, i kad vratim na spisak strelaca pise owen i za tili cas prebaci to na Beckham. Naime mnogo puta i redosled golova uopste nije kako je u izvestaju... :oops:

Jel sazreo taj CM4 za normalno koriscenje ?
Ima li NO-CD cracka i za koju verziju ?

Pozdrav!

sale, imas no cd za poslednju verziju. da li je sazreo? po meni moze da se igra, ali ima dosta propusta koji umeju da iznerviraju

Iscimah se danas ko nikad. Stize mi vest "Milan failed to qualify for champions league phase 2 from group E"... Ja sokiran pogledam na tabelu grupe kad ono ja prvi sa 15 bodova a imam i ono cuveno "Q" ispred imena kluba :)
Menadzere menadzere... zamalo mui glave dodje :)

poz

A jel bi mogao neko da to meni sve sreze na jedan dva cd-a, ili da ja banem sa mojim rw-ovima da vidim i ja na sta to lici.
Bas mi treba tako neka igra za na nbook, ne preterano jaka grafika.
Valjda ne zahteva gigaherc i kusur :)

Pozdrav!

Re: CM4 Enhancment pack 2=prevara

Miroslav je napisao(la):
izasao ovde: http://www.sigames.com/news_view.php?act=2=648

e u pravu si za sve, osim za ovo sa player screenom. naime, ako koristis selection view, i ako opet kliknes na svoje ime pa onda na first team, onda ce ti se vratiti na traditional. to se UVEK desava, cak i posle tekme. Mene to iritira poprilicno, jer koristim selection view.
Medjutim, nisu ispravili ono sto je najbitnije, a to je refresh rate.

Iskoristicu priliku da uputim ostru kritiku timu moderatora koji su promenili dizajn sajta.

Mislim da stvarno nema apsolutno nikakve potrebe za windows XP-om inspirisanim temama i ikonicama. Na ovaj nacin popularisete jedan izuzetno los OS, koji se ujedno i placa. Lepo bi bilo da uklonite tragove XP-a da vam ne zagadjuje forum. Prosli izgled je bio sasvim dobar-uostalom, molio bih vas da razmislite o dizajniranju foruma koji nema suvisnih slicica i banera-mnogo ce se brze ucitavati strane.

Miroslav je napisao(la):
nema ljutnje, vidis da sam bacio smajlija iza...

pitaj slobodno ali naravno naglasi da je za cm3... ali moja preporuka je da instaliras cm4

Ma, OK je sve,samo Laki je malo nervozan... :wave; Radi i CM4-ka, samo sam hteo da vidim kako izgleda stara CM3-ka.

Sasa je napisao(la):
A jel bi mogao neko da to meni sve sreze na jedan dva cd-a, ili da ja banem sa mojim rw-ovima da vidim i ja na sta to lici.
Bas mi treba tako neka igra za na nbook, ne preterano jaka grafika.

Pozdrav!

Pazi, imam ja 4.03 verziju, nije ova poslednja tj. bez ovog packa 2 koji i ne ispravlja Bog-zna-sta. Ako ti to odgovara mogu ti ja narezati...

petkods je napisao(la):
Miroslav je napisao(la):

e u pravu si za sve, osim za ovo sa player screenom. naime, ako koristis selection view, i ako opet kliknes na svoje ime pa onda na first team, onda ce ti se vratiti na traditional. to se UVEK desava, cak i posle tekme. Mene to iritira poprilicno, jer koristim selection view.

Iskoristicu priliku da uputim ostru kritiku timu moderatora koji su promenili dizajn sajta.

Mislim da stvarno nema apsolutno nikakve potrebe za windows XP-om inspirisanim temama i ikonicama. Na ovaj nacin popularisete jedan izuzetno los OS, koji se ujedno i placa. Lepo bi bilo da uklonite tragove XP-a da vam ne zagadjuje forum. Prosli izgled je bio sasvim dobar-uostalom, molio bih vas da razmislite o dizajniranju foruma koji nema suvisnih slicica i banera-mnogo ce se brze ucitavati strane.
Dobijas glas od mene!!!

petkods je napisao(la):
Miroslav je napisao(la):

Ukusi se razlikuju... fino izgledaju ove ikonice, mada se slazem da bi OS X[10] ikonice i aqua fazon bilo jednostavno bozanstveno/neprevazidjeno resenje :)

sale, javi se na 699578 da ti reznem ako hoces.

Sasa je napisao(la):

Pozdrav!

Bas si optimista...Samo se ti nadaj...Osim ukoliko planiras da pratis samo jednu ligu, i nije ti frka da posle svakog poteza malo odremas... ;)

BodyRemover je napisao(la):
Iscimah se danas ko nikad. Stize mi vest "Milan failed to qualify for champions league phase 2 from group E"... Ja sokiran pogledam na tabelu grupe kad ono ja prvi sa 15 bodova a imam i ono cuveno "Q" ispred imena kluba :)
Ista prica i kod mene sa MUTD. Dobijem bonus za pobedu, i kaze mi da sam ispao, kad posle 2 nedelje opet utakmica lige sampiona. :eye:

Zorro je napisao(la):
Sasa je napisao(la):

Pozdrav!

Bas si optimista...Samo se ti nadaj...Osim ukoliko planiras da pratis samo jednu ligu, i nije ti frka da posle svakog poteza malo odremas... ;)

E ovo stvarno ume da bude neprijatno. Pratim samo 3 Engleske lige i desava mi se da cekam i po 5 min, narocito kad se neko kolo poklopi sa ranom fazom evrokupova :( Ima li nekog leka? Imam instaliran patch na 4.03.

BTW jel uspelo nekome da skine 4.04. patch sa sajta. Meni stalno prijavljuje pogresan URL.

Amon_Ra je napisao(la):
Ukusi se razlikuju... fino izgledaju ove ikonice, mada se slazem da bi OS X[10] ikonice i aqua fazon bilo jednostavno bozanstveno/neprevazidjeno resenje :)

;) da u pravu si za mac osX! Definitivno vrhunac trenutnog dizajna ikonica. ALI ipak ne mora windows XP ikonice...Voleo bih da organizujemo neko sitno glasanje, pa da se ljudi opredele cijem ce se carstvu privoleti...ja se samo nadam da to nece biti windows.

Samo bih dodao, za ovog managera: Da li je iko provalio kako da zada igracu kako da se ponasa kad dobije poziv za repprezentaciju?????????

I jos nesto, zasto Rooney7 slabo napreduje? Ima li iko iskustva sa evertonom? Igram 442, sa Kembelom i Radzinskim u startnoj, a na poluvremenu ubacim runija. Ipak, on daje golove, ali posle polusezone s e pogorsao...

BodyRemover je napisao(la):

poz

Isto s***** se i meni desilo.
Strasno :(

Nazad
Vrh Dno