Šta je novo?

cm tx3 vs xigmatek hdt-s963

Tesha

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
320
Znaci kratko i jasno-sta je bolje? Skoro indenticni a da li tako hlade...e tu mi treba vasa pomoc. Review-ima bas i ne verujem puno jer svako favorizuje nesto drugo. Inace mi treba za moj x2 4600 ee, clock se podrazumeva.

Ako se clock podrazumeva, onda ti je svejedno jer su oba za to podjednako slaba. Nemam lično iskustvo ni sa jednim od ta dva, ali ne moraš biti rocket scientist da bi to zaključio.
Ali ako je izbor - jedan od ta dva ili ništa - onda TX3.
Ovo je samo lični utisak.

Poslednja izmena:
Ne bih se složio...Ako se radi o nekom "regularnom" oc, do recimo 3.2 GHz, radiće posao bilo koji od navedenih cooler-a, zar ne? Pa taj ee proc će i overklokovan da ima disipaciju < 85-90 W. U toj varijanti samo je bacanje para kupovati nešto skuplje, izuzev u slučaju da mu je ovo samo prelazna kombinacija do neke skuplje CPU/MoBo varijante. Koji od ova dva..? Po meni CM..

Ne bih se složio...Ako se radi o nekom "regularnom" oc, do recimo 3.2 GHz, radiće posao bilo koji od navedenih cooler-a, zar ne? Pa taj ee proc će i overklokovan da ima disipaciju < 85-90 W. U toj varijanti samo je bacanje para kupovati nešto skuplje, izuzev u slučaju da mu je ovo samo prelazna kombinacija do neke skuplje CPU/MoBo varijante. Koji od ova dva..? Po meni CM..

Nema veze shto je proc ee varijanta, kad mu dignesh napon (da bi izvukao pristojan takt) troshice kao i svaki drugi.

Nema veze shto je proc ee varijanta, kad mu dignesh napon (da bi izvukao pristojan takt) troshice kao i svaki drugi.

Pa upravo taj ee traži niže napone nego "uobičajeni" proc, a za 3.2 GHz mu ne treba više od 1.4 v i disipiraće takvu "golemu" toplotu da mu skoro i ne treba heatpipe cooler da bi stabilno radio, tako da mi nije baš najjasnije šta si hteo da kažeš...

Nazad
Vrh Dno