Šta je novo?

CM Susurro - iskustva ako ih neko ima?

Izgleda niko...
Evo ti moje misljenje na prvi pogled. Pored toga sto je ruuuuzan ko pas deluje makar ok to sto sam primetio bakar na njemu... Ali opet ne obecava svojim malim telom. Ne znam ni brzinu ventilatora ali za 26$ koliko je preko i bar 26e koliko ce biti kod nas ja bih pre uzeo za mozda malo vece pare, da sam na tvom mestu, nesto tipa Tt Siletn Tower, Sonic Tower, cak i Hyper 6 za oko 25e polovan sto je lepa kupovina...

Definitivno ono sto sam rekao!!! Nasao sam ga po ceni od 31.5e ili 2700 din.
Za te pare ima mnogo boljih, vecih coolera. Toplo preporucujem sva tri iznad spomenuta + Tt Big Typhoon koji ce da oduva ovaj Susurro kao nista za soma vise

Meni je OK hladio FX-62. Podrzava i AM2. Ipak, FX-62 pod punim opterecenjem znao je da dosta optereti Sussura, pa je ventilator na istom primetno ubrzavao i pravio buku. Doduse meni je tokom testa ploca bila na stolu, pa bi u zatvorenom kucistu mozda situacija bila i gora... Buka koju je stvarao nije bila uopste velika, ali se primeti. Kada ne ubrzava, kuler je prakticno necujan.

Sta ce ti to ? vidis da ljudi to slabo kupuju,samo jedan member ga koristio (u proslosti) i to Moderator (ne vazi).Sta trebas da hladis, uopste ? Ovo Athlon 1800+(2000+) ? Idi kod Hrvata i nadji sebi odgovarajuci zalman i resio si problem.

djolez je napisao(la):
Sta ce ti to ? vidis da ljudi to slabo kupuju,samo jedan member ga koristio (u proslosti) i to Moderator (ne vazi).Sta trebas da hladis, uopste ? Ovo Athlon 1800+(2000+) ? Idi kod Hrvata i nadji sebi odgovarajuci zalman i resio si problem.

A kakve to veze ima sto ga je koristio moderator? :) Ljudi ga slabo kupuju iz prostog razloga sto je tek stigao kod domacih distributera... Ja nisam to korisito u svojoj masini, jer tesko da u Apple PowerBook uguras Sussuro... Taj kuler koristimo u nasoj test masini kada testiramo procesore...

Nova masina je

3200+ 939, Asus A8E ,1600 XT,

Narucio sam Spire Dimond Cool II, svidja mi se i vrsice posao.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno