Šta je novo?

CM hyper tx2 zakacen na 5V

dragan76

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2007
Poena
320
Cao,
povezao sam tx2 na 5V umesto na 12V (preko adaptera), iskljucio u biosu upozorenje da kuler ne radi, pa me interesuje da li mi je i dalje aktivirana zastita za pregrevanje procesora?

pozdrav,
Dragan

Naravno, ostaje zaštita procesora a u BIOS-u možeš da upališ i zaštitu sa ploče na 67/70/80 ili 90°C.
:wave:

hvala na odgovoru.
na kraju sam ipak vratio stari kuler, jer je ovaj tx2 nemoguce lepo montirati. nikako ne mogu da ubacim 4. nozicu. sve mi prsti bride.

Zasto je problem namestiti TX2 ?Zar nema iste nozice kao na box-u?hteo sam da kupim ga kupim ali vidim da se mnogi zale da se tesko namesta i da krivi plocu.

Poslednja izmena:
Pfff isti je kao i box i samo je mali problem 4-ta nozica.Sta sam ja uradio je da sam dijagonalnu 2-gu i 4-tu nozicu u isto vreme ubacio dok je surak pridrzavao odozdo plocu i sve je skljocnulo kako treba.Naravno skinuo sam plastiku i vent a tako je daleko lakse da se namontira po savetu nekih drugara sa bench-a.

Pfff isti je kao i box i samo je mali problem 4-ta nozica.Sta sam ja uradio je da sam dijagonalnu 2-gu i 4-tu nozicu u isto vreme ubacio dok je surak pridrzavao odozdo plocu i sve je skljocnulo kako treba.Naravno skinuo sam plastiku i vent a tako je daleko lakse da se namontira po savetu nekih drugara sa bench-a.

Mora da je mene onda žešće u*ralo, jer sam u zadnjih 15-tak daka 3 puta skidao i vraćao, bez ikakvih problema ;)
Možda moja ploča ima više prostora oko socket-a,....ko zna...

edit: uh, sad sam skontao, vi kukate na intel komplet za montažu....:smoke:
AMD "kopča" je laganica za montažu,...

Poslednja izmena:
2 Dragan76:
Cinjenica je da ima promer izmedju vrha ona 2 pina koja ulaze u rupu za, ***, 1mm> od BOXa, a lako se i iskrive (sto je bio moj problem), ali dovitljivost, hehe; ma ne moze jednostavnije, veruj; upotreba sile se svodi na LAGAN PUSH....
procitaj ovo http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=159084 tu sam bas danas sve lepo i krajnje jednostavno 2 DO objasnio ...

2 Anri:
Ali ako se zeznes prilikom zasrafljivanja pa zakrivis sraf i prosiris rupu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno