Šta je novo?

CM HAF 922 ili CM Stacker 831 ?

master357sa

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2007
Poena
304
Tražim kvalitetno i prostrano kućište i posle pretraživanja po domaćem tržištu, razmišljam o Cooler Master HAF 922 ili Stacker 831. Prvo je novije, verovatno tiše i bolje provetreno, ali što se tiče estetike, kao da ga je MAN pravio :) Stacker mi deluje daleko elegantnije, a i prostranije je (i dosta dublje). Jedino što za ovaj model na sajtu prodavca piše da ima mesta samo za tri 12-ice (CM 831 SE je gotovo 50% skuplje). A i nosač ploče može da se ukloni van kućišta. Ne znam samo može li veća zapremina Stacker-a da nadomesti manji protok vazduha.

Razmišljao sam i o CM 690, CM 590, Xigmatek Midgard-u, NZXT modelima, ali mislim da su prva dva kvalitetnija.
Takođe, zanimaju me samo modeli bez prozirnih stranica (mrežica može). Svaki glas, za jednu ili drugu varijantu, ili predlog za neki treći model, je dobrodošao.
Hvala svima

A da pogledaš CM Sniper? Nešto je malce boljeg dizajna u odnosu na HAF.

Inače od ostalih pobrojanih najbolji izbor je Xigmatek. Od NZXT jedino Beta EVO.....

Poslednja izmena:
Imao sam i ja slicne nedoumice,pogledaj u postu -novo kuciste ,ali koje- u ovoj sobi,ali video sam cm 690,haf922 i xigmatek uzivo i CM690 izgleda mnogo bolje nego na slikama,a i HAF 922 nije tako nabudzen kao sto izgleda.Nije mi se dopao Xigmatek Midgard jer izgleda skromno i vidi se da je kvalitet na 2,3 mestu,a naravno na prvom-cena!Pozdrav.

Vrh Dno