master357sa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.05.2007
- Poena
- 304
Tražim kvalitetno i prostrano kućište i posle pretraživanja po domaćem tržištu, razmišljam o Cooler Master HAF 922 ili Stacker 831. Prvo je novije, verovatno tiše i bolje provetreno, ali što se tiče estetike, kao da ga je MAN pravio
Stacker mi deluje daleko elegantnije, a i prostranije je (i dosta dublje). Jedino što za ovaj model na sajtu prodavca piše da ima mesta samo za tri 12-ice (CM 831 SE je gotovo 50% skuplje). A i nosač ploče može da se ukloni van kućišta. Ne znam samo može li veća zapremina Stacker-a da nadomesti manji protok vazduha.
Razmišljao sam i o CM 690, CM 590, Xigmatek Midgard-u, NZXT modelima, ali mislim da su prva dva kvalitetnija.
Takođe, zanimaju me samo modeli bez prozirnih stranica (mrežica može). Svaki glas, za jednu ili drugu varijantu, ili predlog za neki treći model, je dobrodošao.
Hvala svima
Razmišljao sam i o CM 690, CM 590, Xigmatek Midgard-u, NZXT modelima, ali mislim da su prva dva kvalitetnija.
Takođe, zanimaju me samo modeli bez prozirnih stranica (mrežica može). Svaki glas, za jednu ili drugu varijantu, ili predlog za neki treći model, je dobrodošao.
Hvala svima