Šta je novo?

Club3D ili Gigabyte 6600GT PCI-E

• Začetnik teme Brdja
  • Datum pokretanja
B

Brdja

Guest
Naš drugar Vojkan je na mukama, jer ne zna za koju od ove dve karte da se odluči :wall:

Pita vas [preko mene, jer trenutno nema komp] da li ima razlike između ovih karti. Posebno ga interesuje da li neka radi na nižem taktu od defaulta i da li se jedna bolje kokuje od druge. Tiši kuler će verovatno da mu godi. I mislim da bi to bilo sve što mi je rekao da pitam ;)

Koje bi još kartice mogle da uđu u izbor do 150€ [ne moraju da budu 6600GT]?

A zasto lepo ne kupi MSI 6600GT??? Sve radi korektno, nema nikakvih zabusavanja ni kod jednog GT proizvodjaca. Dakle sve su 500/1000. Samo se jedne bolje klokuju od drugih, neke imaju tih neke bucan kuler, neke imaju kvalitetniji kuler,bogatije pakovanje.... Postojao je thred "koju 6600GT karticu" ili tako nesto slicno... Zatim thred "na koliko drzite svoju 6600GT" ili nesto slicno... Bilo bi lepo to da pogledate, i sami cete doneti zakljucak.

Ako se odlucuje za 6600GT, definitivno neka kupi MSI NX6600GT. Predobar kuler, fenomenalo se klokuje. Kod mene radi na 560/1200 bez ikakvih problema, jako duuugo. Dakle MSI!

Druga karta koje bi mogla da udje u izbor do 150e bi bio neki X1600pro.

Poslednja izmena:
Kupio je Gigabajta. Tako da...

Hvala na preporuci.

BTW, i mislili smo na to da l' se neka bolje ili lošije klokuje. Samo što se ja u datom trenutku nisam mogao dosetiti valjanog izraza ;)

Vrh Dno