Radi na 325/300Moso je napisao(la):Na kom taktu zaista radi ova karta i da li je ukljuceno svih 8 pajplajna?
Ne nadjoh na netu pa ko zna...
Goxy je napisao(la):Ja je imam, dobra je kartica, lepo radi, ne znam na kom taktu, ali da ne pravi cold boot svaki put bila bi pravi izbor. U stvari sve zavisi od revizije. Pitaj druga Tita-Broza
byMaX je napisao(la):cold boot ???![]()
Broz ti je rekao nesto i za maticnu plocu, pa se vrati na i845pe ako mozes.Goxy je napisao(la):Pa da. Probao sam je na 4 ploce (Gigabyte GA-8PE667, Gigabyte GA-8SG800, Asus A7V8x i ABIT KX7) a inace napajanje je bilo Chieftec 360W na ovim Gigabyte plocama a na ove druge dve PowerMax 300W). Broz mi rece da je problem u reviziji. Probao sam sve zivo ali cold boot je ostao. Tako da sam ostao na Gigabyte-8SG800 (Sis chipset), Kartica radi supera ali posle restarta kompa nakon redovnog cold boot-a.
Goxy je napisao(la):Pa da. Probao sam je na 4 ploce (Gigabyte GA-8PE667, Gigabyte GA-8SG800, Asus A7V8x i ABIT KX7) a inace napajanje je bilo Chieftec 360W na ovim Gigabyte plocama a na ove druge dve PowerMax 300W). Broz mi rece da je problem u reviziji. Probao sam sve zivo ali cold boot je ostao. Tako da sam ostao na Gigabyte-8SG800 (Sis chipset), Kartica radi supera ali posle restarta kompa nakon redovnog cold boot-a.
jaksa je napisao(la):Broz ti je rekao nesto i za maticnu plocu, pa se vrati na i845pe ako mozes.
:wave;
sufox je napisao(la):Ima ploca sa kojima radi OK npr. GA-7VAX, GA-8INXP,... treba ubosti.
Inace generalno meni ni sa jednom Asus-ovom plocom nije radila tj . sa svakom je imala cold boot problem. Moja je rev A01. Koja je revizija koja nema ovaj problem ?
Sufox
Goxy je napisao(la):Koja ti je sad ploca. Odnosno jesi li promenio ASUS-a i je li radi, posto mi se cini da i ti imas, ako dobro pamtim napajanje kao ja Chieftec 360W
Nedjo je napisao(la):Radi na 325/300
I narqno da su ukljuceni svi pajplajni, pa rec je o R9700 kome su "po defaultu" ukljuceni svi pajplajni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari