Šta je novo?

Club3D 8800GTS 512

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Da li neko moze da mi da savet kako kvalitetno da overclockujem ovu graficku kartu i kako da instaliram onaj driver za ovu karticu (mislim da je 177.39 i mali modifikovani nv_disp.ini file) posto mi stalo izbacuje gresku da ovaj driver ne vidi ovu karticu ??!?!

Sta treba da uradim u riva tuneru 2.09 da bi se ova kartica kvalitetno overclockovala ???

Da li neko moze da mi da savet kako kvalitetno da overclockujem ovu graficku kartu i kako da instaliram onaj driver za ovu karticu (mislim da je 177.39 i mali modifikovani nv_disp.ini file) posto mi stalo izbacuje gresku da ovaj driver ne vidi ovu karticu ??!?!

Sta treba da uradim u riva tuneru 2.09 da bi se ova kartica kvalitetno overclockovala ???

Kartica nevidi driver zato sto nije kompatibilan sa tom serijom vec sa serijom sa GT200 chipsetom!Inace ako sam te ja dobro razumeo tebi treba tweak-ovani driver da bi ga pokrenuo na tvojoj G92 kartici...Moze i to mada ti ja to nebi preporucio.Neki prolaze a neki i ne vec ne rade kako treba !Imas opciju gde povalcis slider na zeljenu frekfenciju...Ja bih ti savetovao da probas sa 750 za GPU i jedno 1052 za memoriju...Imas obelezeno gde se ta opcija nalazi!!!
Sto se tice Drivera sad vec ima i 177.70 sa modovanim ini file-om za podrsku za G92!!!

Prilozi

• Test Grafike!2.jpg
    Test Grafike!2.jpg
    445.1 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Sto se tice Drivera sad vec ima i 177.70 sa modovanim ini file-om za podrsku za G92!!!

Da li se ovaj driver (177.70) normalno instalira na ovoj grafickoj karti ???

Ja bih ti savetovao da probas sa 750 za GPU i jedno 1052 za memoriju...

Jel to nije opasno , narocito tih 750 ???

Da li se ovaj driver (177.70) normalno instalira na ovoj grafickoj karti ???

Jel to nije opasno , narocito tih 750 ???

Gde ce biti opasno?Povecaces samo u profilu broj obrtaja za fan na minimum 65% u 3D rezimu i otkaci da ti tako dize sa winom!Ja ga iskreno nisam probao a i nemam sad trenutno kako...Pogledaj kod mene u profilu Moja masina,pogledaj taktove iste te graficke karte...

Poslednja izmena:
Vrh Dno