c3 je napisao(la):
brate ja smatram da si ti ql lik i vidim znas dosta toga bar 2x vise od mene
ali jednostavno mi je zapalo na oko da par puta pricas neke price o 9800pro :trust:
nema ljutnje
ja imam r360 a pro ima r350 slucajno sam napisao trihiljade petsto
Ma, OK je, priznajem da sam malo preterao sa pricama o 9800Pro, ali to je samo zato sto imam dosta iskustva sa grafickim karticama.
Svasta sam izmenjao i isprobao, od CGA i Herculesa (tada sam bio mali i samo sam gledao kako cale nesto kucka:d), preko Trident-a (8900, 9000), CirrusLogic-a (5428, 5434) S3-a (32, 64V+), Matroxa (Mystic), Voodoo-a (kec, trojka) (do sad sam se vec rastuzio

) i nVidia-e (TNT2, GF256, GF2MX, GF4MX, GF4Ti, FX5900XT) pa do mog prvog ATI-ja (9800Pro

) (i ja sam bio zadrti anti-ATI-jevac

).
Ne mogu da verujem da sam promenio preko 15-ak grafickih kartica! Sad mi je jasno zasto cale kaze da bi mogao da mi kupi novi auto (a ne nabudzenog Jugica, koji BTW "ide" do 170km/h, verovali ili ne

) da nisam tolike pare bacio za kompjuter. Mada i znanje (doduse uglavnom uzaludno

) se placa.
I zao mi je da se ljudi "opeku" bezveze, kad mogu da se uce na tudjim greskama. Gomila njih se zaletela na jeftini 6800LE i sad se muce sa njim.
p.s. A sto se tice oznake cipa defiitivno nisi pratio sta sam napisao :d, ali te je Vojkan vec ispravio.
poz. :wave: