Šta je novo?

Club 3D 9700

• Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja
Space, meni se ne desavaju takci problemi sa 9700p
Integrisano je, nema rage theatre chipa

Space je napisao(la):
NE kvalitet slike je dobar nego stalno mi igraju neke crtice po sredini ekrana imo sam i 9000 i 9100 low i sve je u redu bilo a onda sam probao medion i to primetio ja reko kartica zeza kad ono i 9700 isto.I cat 3.1 i3.2 identicno ponasanje probao sam i razlicite kodeke nista ne vredi

Ja sam imao slican problem na r9000( horizontalne crtice na ekranu), ali se na kraju ispostavilo da je kombinacija razlicite verzije cat. i cp-a pravila taj trip!!

ma jer se to moze otkloniti nekako jer na igrama kad pustim na tv toga nema samo filmovi

space, a sa drugim kablom?

ma sve sam probao i cabel i kad je hladna kartica ma sve.Cek nisam jos probao sa drugim adapterom za svhs evo i to cu uzecu od druga od gf2ti prolink.Cisto sumnjam da ce doci do promene ali ajd javicu posle 13h

Ako ti i to sa adapterom ne upali, odnesi kartu i probaj je kod drugara, cisto da eliminises mogucnost neispravnosti/nepodesenosti, ostatka sistema!

Ako se i kod njega pojave isti simptomi, mislim da onda mirne duse mozes da reklamiras kartu.

Poz

P.S. Ne znam kako ide to sa garancijom, ako ti je npr. ploca nekompatibilna sa r9700, tj. da li ce posteni prodavac to uvaziti i vratiti novac??

probacu je kod druga on ima radeta 9100 pa cu videti ,od adaptera nista to je od nv pa neodgovara ne inicijalizuje TV.

KARTA je ispravna i adapter,glupo bi i bilo da ati dozvoli da joj svi procesori 300 prave probleme a sad sta cu dalje da ispitujem nemam pojma .Kod druga je MSI kt333, a kod mene soltek frv75 ,neznam dali to moze biti do ploce,ponavljam na 9000 i nv sve je u redu.trbao sam uzeti tu msi333 a ja ocu kt 400 eto mi saddd.

nista ne pomaze kod druga na njegovoj konfiguraciji sve radi okej a na mojoj menjam i televizore i nevredi, posto sam sve menjo osim mog racunara i akartice a ona je isravna a i moj racunar sa drugom kartom je uredu,znaci onda klasicno neslaganje.neznam svasta sam se nagledo i nasluso u zadnje vreme ,zbog brzine izbacivanja novog hardv. neuspeju ni da testiraju ko svet ono sto prodaju.ZALOSNO

meni se horizontalne linije pojavljuju na monitoru, ali samo povremeno i to na velikim jednobojnim povrsinama, club3d 9700 + catalyst 3.2

club 3D 9700 ni ne postoji na club 3D sajtu ko zna sta su zabrljali pa su je povukli iz prodaje a kod nas je uvalili odma.Sta ces kad smo jako trziste,sve gutamo.Smetnje mi se javljaju i sa cat 3.1 sa omegom nisam probao ali to je isto

RESIO sam problem drajveri su u pitanju imao sam verziju cat 3.2 (wxp-w2k-radeon-7-84-030228a1-008040c-efg) i to sa digital diska a sad sam nabavio cat 3.2(wxp-w2k-radeon-7-84-030228a1-008041c) obratite paznju nana zadnju brojku,svi problemi su nestali,ali i neke opcije u overleju.sad se opet patim sa teather mode.a u prethodnom drajveru je bio podrzan i"some at all" tako nekako,gledo sam u red liteu kako sm hteo sa prevodom i sirio sliku ali ajd bitno da radi sad bez problema.Hvala svima koji su hteli da pomognu na savetima

E a sad da ti kazem nesto:
Club 3D su sasvim ok kartice, barem prosecne, a cesto bolje od toga.
Uglavnom ih rade drugi proizvodjaci, a club3d lepi samo svoj logo.
pokusaj da fotografises svog r9700, moze i skenerom, pa da vidimo da li je bbati.

Space je napisao(la):
ok hvala vam idem da "lepim" sa termo pastom neki hladnjak,kart znaci ima uredu vrednosti defoult gpu276 mem 270 a oc. gpu324 i mem 300 krajnjz granica stabilnosti malo je ali sta se moze na xp1700@ 1920mhz 166magistrali maximalni poeni m01-13420 i m03-4484 ajd za m03 mi je uredu ali mi je nesto malo za m01 ali sta je tu je hvala vam
Pa 13420 jeste malo, ja sam sa XP2090MHz i GF4Ti4200 310/610 imao nesto preko 14000, dakle pogledaj drajvere, podesavanja za mem u biosu, podigni takt FSB i bice sigurno bolje :)

GoranM je napisao(la):
...

Pa 13420 jeste malo, ja sam sa XP2090MHz i GF4Ti4200 310/610 imao nesto preko 14000, dakle pogledaj drajvere, podesavanja za mem u biosu, podigni takt FSB i bice sigurno bolje :)

Drugacije se ponasa R300 (odnosno Radeoni uopste). Kad se "zategne" karta, na Radeonu je dobitak manji od 10%, dok Riva "leti". Treba dici FSB(220), pa proc. na bar 2,2G, i tada prelece 15000, plus promena biosa, (3305), drajveri 3,2, win 2000 sp3 pa probaj.
Ovo je skor skoro kao na difoltu (~12900)

GoranM je napisao(la):
...

Drugacije se ponasa R300 (odnosno Radeoni uopste). Kad se "zategne" karta, na Radeonu je dobitak manji od 10%, dok Riva "leti". Treba dici FSB(220), pa proc. na bar 2,2G, i tada prelece 15000, plus promena biosa, (3305), drajveri 3,2, win 2000 sp3 pa probaj.
Ovo je skor skoro kao na difoltu (~12900)

jaksa je napisao(la):
pokusaj da fotografises svog r9700, moze i skenerom, pa da vidimo da li je bbati.

Zar nije jednostavnije da napise P/N na papir, pa na ATI-jevom sajtu proveri da li je karta BBA ili PBA.

Ako je P/N sastvljen od alfa-numerickih znakova, onda ne mora ni da "ide do ATI-ja„ , posto BBA karte u svom P/N-u iskljucivo imaju numericke oznake, tj. sastavljeni su samo od brojeva, bez ikakvih slova.

Poz

Nije, posto hocu da vidim stampanu plocicu, kondenzatore , memoriju...

alokiN je napisao(la):
...

... posto BBA karte u svom P/N-u iskljucivo imaju numericke oznake, tj. sastavljeni su samo od brojeva, bez ikakvih slova.

Poz

a za ovo nisi u pravu, najnovije revizije stampane plocice za 9700 imaju i slova pored brojeva ovde 109-XXXXX-itd , ne znam napamet koja je oznaka kod Broz-ovog FIC-a, ali mogu da proverim i napisem

Kad sam proveravao mog r9000(tamo negde u decembru prosle god.), tako je pisalo na stranici koja se bavi identifikacijom proizvoda!

Ali eto, promenise i to. :)

PN je-1029421901 000001
sn-230363004025
cga 9828 tdv
rev-A01
eto to su podaci a ja sam je uporedjivo sa slikom sa sajta club 3D 9700pro cga9878tdv i ista je a ova moja cga9828 nepostoji
ako treba drugar ima digitalni foto aparat pa mogu da je uslikam a sto se tice performansi malo mi je to sto ona daje bar da je 14000-15000 pa da znam za cega sam pljuno kintu

Space

Proveri pm, pa mi odgovori na isti!

Poz

Vrh Dno