Šta je novo?

CloneDVD 3

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
930
Skinuo sam CloneDVD 3.0.2.5 i kaze u helpu "Region-free, remove RPC/RCE/CSS region protection automatically during copying" (mislim da ovo nije bilo u dvojci, nego se morao drzati AnyDVD).
Izgleda da je ovaj program dostigao maksimalnu upotrebljivost, posto radi i kao dekripter, kompresor i program za rezanje u jednom... samo nemam nijedan zasticen disk, tako da ne mogu da probam...

EDIT: Da, zaboravio sam poentu ovog threada :d Dakle, da li je neko probao ovo i kakvi su rezultati.

Poslednja izmena od urednika:
Ajde nek mi neko kaze da li taj CloneDVD ima ikakvu prednost u odnosu na DVDShrink, da li da ga isprobavam ili ne?

radi istu stvar ali ima svoj engine za rezanje pa moze da se zaobidje nero ako nekom smeta. Meni se svidja i koristio sam ga dok sam imao DVD rezac.

Ima prednost - bolji je 🙂

evo recimo ne treba mu nero da bi rezao DVD, a to je usteda od 80 i kusur dolara za posten svet.

Poslednja izmena:
pa to sam i rekao :d moram ponovo, khm khm...

evo recimo CloneDVD-u ne treba nero da bi rezao DVD 🙂

Ima i jos jedna prednost - ne treba mu ni Easy Media Creator, sto je jos veca usteda nego usteda od Nera 😀
A sad ozbiljno - prezadovoljan sam programom. Doduse nisam rezao direktno iz njega vec sam sve pakovao u imidze i radi besprekorno

Kakva je slika sa dugackim filmovima? Jedini DL film koji imam i sa kojim sam probao je Apokalipsa Danas, ali je slika posle kompresije bila ocajna (doduse, sa svime je takva)...

I jel zna neko koja je razlika izmedju ovog CloneDVD-a i onog Elby-jevog? Mrzi me sad da skidam pa da uporedjujem...

gx-x je napisao(la):
evo recimo ne treba mu nero da bi rezao DVD, a to je usteda od 80 i kusur dolara za posten svet.

CloneDVD kosta 90 dolara!!!!!!!

Meni je licno bolji CloneDVD od DVD Shrinka. Nekako mi je jednostavniji?!?

Da li je neko probao DvDFAb Platinium, to je nesto kao DvD Dekripter?
Koristim Clone DvD ali sam ipak vise za DvD shrinker, nekako mi je laksi
za koriscenje.

DVD Shrink daje rezultat najpriblizniji originalu

Poslednja izmena:
@Dandy
Naravno, brže napravi lošiji video 😉

@filipenko
Probaj neki duži film (npr. Apokalipsa Now) da spakuješ sa njim, ima da se iznenadiš koliko je "kvalitetan"

@VoodooNBGD
Slika nije očajna sa DVD Shrink-om 3.2.
Uključi "Deep Analysis" i "Quality Enhancments"
Što je video duži prednost Shrink-a (u odnosu na CloneDVD i sl.) će biti veća.
Mana je što ovako kompresija traje duže.

@svi
Elby-jev Clone DVD daje nešto bolju sliku od StudioX verzije.
Elby-jev CloneDVD je verzija 2.8xx, a StudioX 3.xx.

Nazad
Vrh Dno