starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
Prilozi
Poslednja izmena:
I dalje je... bar po meni.Mislim da cu ovo da bude obicno sra**ce u odnosu na Undying. Kako je ta igra bila dobra...
Ovo je stvarno bolesno!What's the sickest thing that you've put into the game so far?
Falke: The game is basically the Argos Catalogue of foul. It depends on what sir requires to sate his desire for the disgusting. How does a child who's been ripped in half and attacks you with its entrails sound? A suicide bomber who puts the explosive inside his body? How about a woman who makes her furniture out of human flesh? A man who's been nailed to a cross, every joint in his body fused to that so that he suffers for eternity? How about a guy who's flayed the skin on his back into wings and dug the flesh out around his eye sockets so he can better see his prey? Take your pick. Sick bags sold separately.
Ako bude duplo losija od Undying-a bice igra godine.
Klajv Barker je oduvek bio majstor vizuelnog horrora. Nema kod njega suspensa, već gore šiba na sve strane. Za razliku od većine drugih horror autora kod kojih strah potiče iz onog što se ne vidi, kod Barkera užas potiče iz onog što se vidi.
Zavisi ko šta voli.
Upravo tako, kao i kod H.P.Lovecraft-a. Btw kad ovo chudo izlazi?
Rano je za davanje bilo kakvih prognoza! Evo i jedan interviju: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153459
Ovo je stvarno bolesno!
Igram Jericho.Igra je odlichna.Trenutno se muchim da skapiram kako da roknem "First born".To bi trebalo da je kraj//Zvekece me non stop.
Atmosfera je odlichna.Grafika solidna.Igra je interesantna.
Ja nisam chitao preview za igru i sve te najave.Tako da nisam ochekivao nishta drugo nego dobru FPS igru. I dobio sam je.Pricha je dobra.Atmosfera je dobra.Meni se svidja.Igra je daleko ispod onoga što sam ja očekivao. Ovde horora nema, neprijatelji izleću i nasrću kao u painkiller-u. I to malo mazgalica što ima je suviše prosto. Igra je kratka i dosadna. Dobra priča loše sprovedena u delo, lepa grafika tu i tamo i ništa više od toga. Šteta.
Isao sam na "search" na ovom forumu ali mi nije nashao temu.definitivno "SEARCH" OVDE JE NJESRA.
Isao sam na "search" na ovom forumu ali mi nije nashao temu.definitivno "SEARCH" OVDE JE NJESRA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari