Šta je novo?

Clive Barker's Jericho preview

According to Eurogamer.net, Clive Barker's Jericho "begins when a lost city mysteriously reappears in the middle of the desert - bringing with it an ancient evil. A Special Forces squad trained in both conventional warfare and the arcane arts is sent in to hunt down and destroy said evil - if they fail, the whole of humanity will end up wiped out."

DAMN!

Pa recimo da je Undying imao neponovljiv smek, atmosferu, pricu...muzicku podlogu, odlicne zvucne efekte, zanimljiva nova resenja i oruzja...i, zasto da ne, dobru grafiku. Efekat "da se najezis" nije bio prouzrokovan nekim modelom iz 3d max/a (djavo sa sve propelerom u dupe*u), vec celokupnim dozivljajem, tj. onim nabrojanim (i nekim "bonusima" poput onog zenskog sapata, sablasne kucerine sa vratima koja skripe itd.).

A ovde...par uber komandosa odlazi u pustinju u prokleti grad, da mlate kostura sa nadogradjenim udovima (plasticni hirurzi su danas postali in cak i kod likova sa onoga sveta). Prica je suplja do bola, a za ostalo...pa recimo da sam sumnjicav da mogu da dostignu onaj nivo.

Poslednja izmena:
Rano je za davanje bilo kakvih prognoza! Evo i jedan interviju: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=153459
What's the sickest thing that you've put into the game so far?

Falke: The game is basically the Argos Catalogue of foul. It depends on what sir requires to sate his desire for the disgusting. How does a child who's been ripped in half and attacks you with its entrails sound? A suicide bomber who puts the explosive inside his body? How about a woman who makes her furniture out of human flesh? A man who's been nailed to a cross, every joint in his body fused to that so that he suffers for eternity? How about a guy who's flayed the skin on his back into wings and dug the flesh out around his eye sockets so he can better see his prey? Take your pick. Sick bags sold separately.
Ovo je stvarno bolesno!

dobar je andajing ali me malo smaralo oruzje nekako se lepse osecam sa klasichnim kundakom na ramenu :)

a danas ako hoces da ti se fps proda ipak mora da bude freak show

Klajv Barker je oduvek bio majstor vizuelnog horrora. Nema kod njega suspensa, već gore šiba na sve strane. Za razliku od većine drugih horror autora kod kojih strah potiče iz onog što se ne vidi, kod Barkera užas potiče iz onog što se vidi.
Zavisi ko šta voli.

tacno tako.. ko je procitao bilo sta njegovo zna o cemu je rec :)

Posle Undyinga, ovo ne moze da bude toliko lose koliko Uros ocekuje :)
Undying je redak FPS koji sa vremena na vreme instaliram da bih je ponovo odigrao,
cak i posle toliko godina.

Ako bude duplo losija od Undying-a bice igra godine.

Klajv Barker je oduvek bio majstor vizuelnog horrora. Nema kod njega suspensa, već gore šiba na sve strane. Za razliku od većine drugih horror autora kod kojih strah potiče iz onog što se ne vidi, kod Barkera užas potiče iz onog što se vidi.
Zavisi ko šta voli.

Upravo tako, kao i kod H.P.Lovecraft-a. Btw kad ovo chudo izlazi?

Upravo tako, kao i kod H.P.Lovecraft-a. Btw kad ovo chudo izlazi?

Cek malo,nisam citao nista od Barkera ali ako je tako kako kaze morbius kod Lavkrafta je obratno.Kod njega je cilj u strahu od nevidljivog,bar je tako u Ktulu mitosu.

ko rece da je grafika bila tako tako,furao je endgine od unreal-a 1 tako da je grafika bila vrh.Jos kad te na pocetku pre ulaza u grobnicu na zalasku sunca napadnu Howler-i sa onim jezivim zavijanjem,brrrrrrrrrrr!

nisam se dugo bavio undyingom ali sam prebledeo već na početku kada se pojavio duh u nekom hodniku, a par sati kasnije pao je uninstall :)

Igram Jericho.Igra je odlichna.Trenutno se muchim da skapiram kako da roknem "First born".To bi trebalo da je kraj//Zvekece me non stop.
Atmosfera je odlichna.Grafika solidna.Igra je interesantna.

Poslednja izmena:
Igram Jericho.Igra je odlichna.Trenutno se muchim da skapiram kako da roknem "First born".To bi trebalo da je kraj//Zvekece me non stop.
Atmosfera je odlichna.Grafika solidna.Igra je interesantna.

Igra je daleko ispod onoga što sam ja očekivao. Ovde horora nema, neprijatelji izleću i nasrću kao u painkiller-u. I to malo mazgalica što ima je suviše prosto. Igra je kratka i dosadna. Dobra priča loše sprovedena u delo, lepa grafika tu i tamo i ništa više od toga. Šteta.

Igra je daleko ispod onoga što sam ja očekivao. Ovde horora nema, neprijatelji izleću i nasrću kao u painkiller-u. I to malo mazgalica što ima je suviše prosto. Igra je kratka i dosadna. Dobra priča loše sprovedena u delo, lepa grafika tu i tamo i ništa više od toga. Šteta.
Ja nisam chitao preview za igru i sve te najave.Tako da nisam ochekivao nishta drugo nego dobru FPS igru. I dobio sam je.Pricha je dobra.Atmosfera je dobra.Meni se svidja.

Poslednja izmena:
Isao sam na "search" na ovom forumu ali mi nije nashao temu.definitivno "SEARCH" OVDE JE NJESRA.

Kako ti nije naslo ? Ne znam sta si kucao, ali kod mene, koristio obicnu pretragu ili naprednu, uvek izbaci temu.

:wave:

Prilozi

• untitled.PNG
    untitled.PNG
    109.5 KB · Pregleda: 40
  • untitled1.PNG
    untitled1.PNG
    126.8 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Vrh Dno