E, kako se beshe dobija slika Desktopa u Paintu ili nekom drugom grafickom programu? Ne mogu da se setim pa da me ubijes!kada iden na print screen i baci svoj desktop i clipboard i kada ga pastujem u photoshop slika mi je zamrljana
odakle ti sad ovo? koristim ps vec vise od 5 godina i nikada nisam imao problem ni sa jednom bitmapom.FAQ je napisao(la):Mislim da je ono što se dobija sa PrintScreen u .bmp formatu. Photoshop se nje baš usre?io sa njim, bar one prethodne verzije. Probaj da ga otvoriš u Paint-u, snimiš kao .jpg sa najboljim parametrima i onda ubaciš u Photoshop.
Darko je napisao(la):Kakav crni Hyper snap??? Da placas za program koji ti nije neophodan??? Heh... Ili da imas Hypersnap preko slike koju si skinuo? Ili da ga krekujes pa da se ponosis?
Lakse je sa printscreen - veruj mi. I brze. I pouzdanije.![]()
Vidi makjku mu, stvarno nisam to tako gledao... Ipak je hypersnap jeftiniji od Photoshopa...mb4 je napisao(la):Sto opet povlaci pitanje, jel si kupio original Photoshop ?![]()
slowviev je velicine 883184bytesMiroslav je napisao(la):1. ne moze odmah da se pastuje. dakle ajbrze je caskom da pritisnes ctrl+n -> enter ->ctrl+v
2. ne znam kako radi ali radi. neku verziju sam skinuo sa muierija ali sam je brzo i deinstalirao. mnogo je 10mega kad irfan view radi svo to isto sa 800kb![]()
da ali svaku sliku snima kao .jpg te ima ogranicenu primenu. Imao sam nekada davno taj ili mozda neki slican program za hvatanje screenova ali je brzo izleteo iz kompa.mb4 je napisao(la):Zar nije lakse koristiti program bas namenjen takvoj stvari, "hvatanje screenshotova", ime mu je Hyper Snap i sa njim cete moci i desktop da capturujete, a i slike iz igara, samo delove ekrana, moze da hvata sliku za slikom, znaci svaki put kad pritisnete taster koji ste definisili hyper snap uhvati taj shot sacuva i sledeci hvata nov i njega cuva itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari