Šta je novo?

Click! za Srbiju!!!

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
Hm, Serbia and Montenegro 53rd, dok je Serbia 78th. hocu da klickem samo za Srbiju BRE!:d

***... po IP-u odredjuju ko za koga klikce.... neznam kako to mozemo da biramo?

Ja sam danas otkrio stranicu, imam zasad preko 3000 klikova...

Ako nekog zanima, saljem "pomoc" na PM :type:

Turbo

Sorry - this site is temporarily closed.
Please come back later to click for your country,
or click here to see the current totals.

Pritom, Makedonija i Bosna imaju oko 4 miliona klikova svaka, ma da... :)

Poslednja izmena:
Da vidim, malo radi, malo ne radi....

Ali ipak, sve u svemu, jaaaaaaako malo klikova imamo...

Cekajte, nemojte mi reci da ste vi stvarno bili na tom sajtu i klikcete? Uh...

Jesi video koliko ima klikova, to znaci da je neko bio, zapravo dosta njih. Reko da i ja dam svoj doprinos.

Jeli... a je l' se dobijaju neke pare za to kliktanje? :d
Vecito klikcete po nekim sajtovima pa reko mozda znate nesto sto ja ne znam. ;)

Resenje je mis sa zaglavljenim mikroprekidacem :D

Resenje je mis sa zaglavljenim mikroprekidacem :D

Ne, nego besplatni programcic NaughtyMouse...

Inace je skripta na sajtu takva da odjednom ne moze da se klikne vise od 999 puta, onda treba transferovati klikove i moze da se nastavi dalje sa kliktanjem....

Ajde malo da poguramo stvar....

Vec smo pali sa 53 na 54 mesto....

Turbo

Evo me, javljam se sa dobrim vestima :)

Znaci ovako:
@offtopic
1. Autoit je fenomenalan jezik za ovakve potrebe (naucio sam ga malo pre za sat i kusur vremena, i odradio posao sa njim. imao sam male kontakte sa njim, na nivou hello world-a kada pre nego sto sam poceo da programiram ali jako slabo tako da to ne racunam)
2. Nazalost morao sam da kucam u notepadu :(. Dodao sam komentare, mozete da vidite i sami sta i kako radi.

@ontopic:
3. Evo zakacio sam program, radi za dve rezolucije (1280x1024 i 1024x768) jer sam mu manualno dao kordinate button-a sa sajta pa na ostalim rezolucijama nece raditi jer se razlikuju kordinate.
4. Napisao sam ga na brzaka, tako da ako vam ne radi kako treba, prekinite ga na escape i izbrisete ga (ili ga izeditujte da radi kod vas)

@Kako radi:
5. Ide na kordinate gde je dugme (proverava da li je ta boja koja treba, ako ne skace na drugu stranu), izklikce 900 puta menjajuci brzinu kliktanja (jer ako se klikce prebrzo, odbrojavanje staje, ali sam ja nashao resenje protiv roga), zatim submituje resenja, saceka 5 sekundi da se dok se ponovo omoguci kliktanje na dugme i nastavlja posao iz pocetka.
6. Koliko sam merio, radi brzinom od 100 klika po 15-16 sekundi (priblizno), pa vi racunajte sta mozete postici sa njim (ali imajte na umu da vas sajt izbacuje na odredjeno vreme bash zbog ovavkog cheatovanja pa morate da prekinete program, ukucate brojeve sa slike i pokrenete ponovo.
7.Imate sliku kako da ga startujete (pogledajte obavezno), ako ne radi javite mi pa cu da vidim u cemu je problem, kod mene radi kako treba.

Ajde pa da nabudzimo koliko mozemo, ide dosta brzo, videcete i sami, ni ne trepnete vec se pojavite sa 5000 hiljada klika :)
To je to, pogledajte samo japance kako cheatuju !!! Ako mogu oni mozemo i mi :)

Srecno :)

edit: nesto sam editovao kod bez da ponovo proveravam pa je moguce da ne radi kako treba, sada sam nesto promenio, valjda je OK, ako vam ne radi, derite se :)

Poslednja izmena:
Isteklo mi je vreme za edit, sada sam primetio da nisam stavio tip ballon da se na escape closeuje program (da ne se muci neko ako nije procitao pre toga moj post).

@mods: mozete da izbrishete ovaj post i da updatujete onaj attachment ako je moguce :)

Poslednja izmena:
Meni kaže da dolazim iz SCG koja je na 54. mestu, a vidim na listi i samo Srbiju, tamo negde 70-80. mesto...?

Nazad
Vrh Dno