D@m|r
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.03.2005
- Poena
- 619
Zanima jel normlano da cleartype zamuti toliko sliku? Probao sam da iskljucim ali su mi onda slova nekako tanka i nikakva. Koristim Win 7 vec neko duze vreme i ranije nisam imao ovih problema nikad mi nije smetalo ali vec par meseci me ovo ubija
Stalno sam mislio da je do monitora nesto ali izgleda da ovaj cleartype nesto zeza, cak sam uradio i reinstall sistema ali isto.
Okacio sam sliku zumirana je 400% da se lakse vidi mada i na 100% se vidi ta crvena boja kako probija sa strana pogotovo na vecem fontu kao na slici gore gde pise Mozilla Firefox.
Monitor iz potpisa i koristim ga na native rezoluciji (1680x1050) na 60Hz. Mozda sam se utripovao nesto ali mi se cini da na drugim racunarima koji imaju win7 nije bas tako jako izrazeno.
Okacio sam sliku zumirana je 400% da se lakse vidi mada i na 100% se vidi ta crvena boja kako probija sa strana pogotovo na vecem fontu kao na slici gore gde pise Mozilla Firefox.
Monitor iz potpisa i koristim ga na native rezoluciji (1680x1050) na 60Hz. Mozda sam se utripovao nesto ali mi se cini da na drugim racunarima koji imaju win7 nije bas tako jako izrazeno.