Šta je novo?

Civilization IV : Warlords ekspanzija

Da li je moguce da nema nikog da podeli utiske o Warlords ekspanziji za Civ 4?
Planiram da posle mora krenem u nova osvajanja pa me zanima kakvi su vashi utisci?

Posle prethodnika i čekanja trećeg patcha da bi svi bitniji bagovi i memory leak bili zakrpljeni i igra mogla normalno da se vozi, ne verujem da se nekom ponovo upušta u takvu avanturu...

Slazems e da je igra bila bagovita i da je tek sa zadnjim patchevima dobila epitet zaokruzenog prozivoda,ali je po toliko dobro odradjena da im mogu oprostiti za sve te greske.

Koliko sam citao po reviowima sada su sa novom ekspanizjom bagovi minimalni,ali bih voleo da cujem misljenja forumasha.

Ekspanzija nista u gamplayu novo ne donosi, ko voli da igra scenarije imace dosta da se zabavljaju, za ostale tu su nova cuda i jedinice...

MrSa je napisao(la):
Ekspanzija nista u gamplayu novo ne donosi, ko voli da igra scenarije imace dosta da se zabavljaju, za ostale tu su nova cuda i jedinice...

Jel nema nekih vecih bagova u ekspanziji,jer ne bih da pocinjem da je prelazim ako ce izaci neki patch koji ce doneti neka veca poboljsanja?

Sveki je napisao(la):
Jel nema nekih vecih bagova u ekspanziji,jer ne bih da pocinjem da je prelazim ako ce izaci neki patch koji ce doneti neka veca poboljsanja?

Pa nista bitno nije vec od onog 1.3 ili vec kog patcha menjano, slobodno pici, nema nikakvih problema, a i ako izadje patch, odavno ces preci tih par kampanja :D

MrSa je napisao(la):
Pa nista bitno nije vec od onog 1.3 ili vec kog patcha menjano, slobodno pici, nema nikakvih problema, a i ako izadje patch, odavno ces preci tih par kampanja :D

Ok havla na savetu krecem od vikenda u nove CIV 4 avanture,pa cu javiti moje utiske.

Nazad
Vrh Dno