Šta je novo?

Citac mem.kartice ne prihvata SD karticu

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
kao sto u naslovu stoji citac mem.kartice ne prihvata SD karticu od 8gb?
koristim ovaj citac vec duze vreme i nekoliko razlicitih kartica je primao bez problema, svejedno dali su sd ili mikro sd sa adapterom radio je ok. Bitno mi je da ovu karticu iz fotoaparata ubacim u citac jer jedino tako mogu iz kompjutera da upisujem neke fajlove na njoj. Kada je kartica u aparatu mogu samo da prebacujem slike u komp.Dali je neko imao slican problem i kako ga je resio?

Ako procitam naslov i prvu recenicu u postu (posto ovu drugu recenicu apsolutno ne razumem :D) rekao bi ti da koristis neki stari citac i microSDHC karticu

Lepo je rekao Hektor. Koristis stari citac i microSDHC karticu i zato je ne prepoznaje. Resenje? Kupi novi citac koji moze da radi sa SDHC karticama.

Lepo je rekao Hektor. Koristis stari citac i microSDHC karticu i zato je ne prepoznaje. Resenje? Kupi novi citac koji moze da radi sa SDHC karticama.

da da, proverio sam kod prijatelja i naravno kartica radi. Citac nije kupljen pre sto godina, ali tada kada sam ga uzeo koristio sam obicne SD kartice i nisam ni mogoao pretpostaviti da necita novije SD, jer na njemu pise ALL-IN-ONE, a evo sad je doslo vreme SDHC. Hvala vam na odgovorima

Nazad
Vrh Dno