Šta je novo?

Citac kartica i hd rack od starog digitalnog fotoaparata - Kako?

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Pozdrav svima,
Doshao sam u posed starog digitalnog fotoaparata kome je otishla optika. Medjutim kako mu rade ekran i deo za kartice doshao sam na ideju da napravim uredjaj koji bi bio chitach kartica, ali koji bi istovremeno bio povezan na hard disk na koji bi mogao da prebacuje informacije.
Nadam se da sam dovoljno dobro objasnio :)

Veliki poz
Prokka

to vec postoji
tesko ces sam napraviti tako kako si zamislio, tj nikako.
treba ti host za usb20, tj logika koja ce znati da odradi kopiranje i to, a i hard i foto su samo klijenti...

Znam da postoji. Shto se tiche logike poshto foto aparat ima mogucnost kopiranja sa kartice na memoriju aparata verujem da mozhe da se uradi da umesto na memoriju kopira na hard disk. To je bila moja ideja.

Znam da postoji. Shto se tiche logike poshto foto aparat ima mogucnost kopiranja sa kartice na memoriju aparata verujem da mozhe da se uradi da umesto na memoriju kopira na hard disk. To je bila moja ideja.

A interface za IDE/SATA?
Sve u svemu - neisplativo!
Davno je proslo vreme entuzijazma...:D

ne ide to bash tako...

Nazad
Vrh Dno