Šta je novo?

cisto me zanima (5210+firmware=6210)

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
"posto" vecina proizvodjaca pribegava varijanti da menja samo izgled mobilnih telefona (dok je unutrasnjost ista)
inace gornja rec je u zagradi posto bas nisam siguran da to bas svi rade - koliko znam erikson to radi (primer t20 i t28)
e sada da li bi neko bio dovoljno lud da pokusa da na 5210 telefon koji ludacki dobro izgleda - flesuje firmware sa 6210???
raspored tastera je isti - a koliko mi se cini i rezolucija ekrana....

Nema sanse, 5210 je u stvari baziran na 8210. Ja sam ubacivao u 6210 softver od 6250 i dobiju se super opcije ali sve zavisi od verzije softvera i revizije ploce.
"raspored tastera je isti " :) i svi automobili imaju 4 tocka pa ne koriste iste delove :)

mislio sam zbog ustede...

znam i citao sam da je 5210 baziran na 8210 telefonu...nego kontam da su svima iste stampane plocice unutra - a da se mozda razlikuju po "memoriji ili necemu drugom....
mada opet mozda postoje referentne plocice za manje telefone tipa 5210 i 8210, i za nesto vece (6210 i 6250 6310)
dobro veljo ti to beolje znas od laika...
nego zasto praviti 20 razlicitih stampanih ploca za tvoju marku mob. telefona - mozes da napravis jednu - a da menjas samo izgled i jos po neki delic
zasto mi je sve ovo palo na pamet - pre nekolicinu godina sam kupio (tj. moj buraz) Sony CD bez daljinskog... naravno imala su u to vreme dva modela - jedan bez a jedan sa daljinskim koji je bio znatno skuplji...e skoro sam probao onaj multifunkcionalni daljinski na mom soniju - i proradio je!!
znaci njima se ne isplati da prepakuju ova dva modela razlicito - oni su isti samo sto jedan stize sa daljinskim a drugi bez...da i onaj as daljinskim ima obelezeno mesto gde remote dioda - dok je kod mog to zamaskirano....
ajd
p.s. da li si slucajno menjao diode na 7110 (druga boja) i ako jesi koliko kosta zadovoljstvo...

Sve to stoji sto ti kazes, al ti ubode bas dve razlicite ploce :)
Inace menjao sam diode a cena ti je 1 evro po diodi. Ide ih ja mislim 10.

Nazad
Vrh Dno