Šta je novo?

CISS System

cvele1_kv

Slavan
Učlanjen(a)
19.02.2008
Poena
304
Pozdrav svima,pazaro sam HP OficeJet K550dtn,u pitanju je pljuckavac,za sad sam zadovoljan,masina izgleda mocno,ali imam problem,trosi dosta mastila(uradio sam 100 vizitki,oko 8 a strana i vec je potrosio skoro 15% svih ketridza),tako da se nosim mislju da ugradim CISS,zanima me da li i gde ima to da se kupi u srbiji?

Hvala

Trebao si da uzmes Epsona, da vidis sta je stampa...
CISSeve trazi kod LIMES-a, Novi Sad...

Ili ako nemaš para za CISS kupiš samoresetujuće čipove i eto radosti, sipaš i ne misliš.

CISS kod njega dobro radi ali ti preporučujem da koristiš Best mode za štampu ako ugradiš CISS, glava će ti mnogo duže trajati i pazi na mastilo koje koristiš za njega.

Jedno pitanje u vezi ovoga da ne otvaram novu temu.
Jel ima CISS za jeftine stampace kao npr. HP D2460?

Jedno pitanje u vezi ovoga da ne otvaram novu temu.
Jel ima CISS za jeftine stampace kao npr. HP D2460?

Da, i postoje dvije varijante tog ciss-a ako hoćeš da iskoristimo tvoje kertridže ili nov CISS sa novim kertridžima, od toga zavisi cijena, ali samo što ima jedan mali problem ja sam u Podgorici:S: usput cijena u prvoj varijanti je 30€, a u drugoj 65€.
Trenutno pregovaram sa nekim momcima iz BG-a da oni rade to tamo, vidjećemo šta će biti.

Da, i postoje dvije varijante tog ciss-a ako hoćeš da iskoristimo tvoje kertridže ili nov CISS sa novim kertridžima, od toga zavisi cijena, ali samo što ima jedan mali problem ja sam u Podgorici:S: usput cijena u prvoj varijanti je 30€, a u drugoj 65€.
Trenutno pregovaram sa nekim momcima iz BG-a da oni rade to tamo, vidjećemo šta će biti.

A koja je razlika u kvalitetu izmedju ova dva resenja? Jel se dobija nesto ugradnjom novih ketridza? (pretpostavljam da su to oni providni koji su prakticno tankovi za boju)

A koja je razlika u kvalitetu izmedju ova dva resenja? Jel se dobija nesto ugradnjom novih ketridza? (pretpostavljam da su to oni providni koji su prakticno tankovi za boju)

razlika je isključivo u cijeni, kvalitet otiska je onakav kakvi su kertridži, u slučaju da su vaši kertridži ispravni i da imaju korektan otisak u tom slučaju se oni iskorištavaju u suprotnom se koriste novi. Ovaj printer koristi kertridže 21 i 22 i oni nisu providni. Te providne koristi Canon.

nemoj da se lozis na ciss ako ne zaradjujes od stampanja.

Nazad
Vrh Dno