Šta je novo?

Cisco sertifikati - GDE?

Villy_Da_Man

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2005
Poena
390
Dakle, studiram informatiku, ali danas ni završen fakultet nije garancija da će te dobiti posao. Interesuje me gde (koja firma) omogućava polaganje cisco sertifikata, web sajt ili barem broj telefona. :wave:

Jel' ima neko iskustva sa njima?

ispite mozes da polazes u bilo kom Pearson Vue autorizovanom testing centru
http://www.vue.com/servlet/vue.web2...n=VTCLocator&action=actStartApp&v=W2L&cid=139
fino pokupi brojeve telefona pa okreci redom i spremi se jer se cene prilicno razlikuju od testing centra do testing centra. Neki dozvoljavaju zakazivanje preko neta neki ne.
I obrati paznju CCNA ispit je od pre par dana "malcice" skuplji.

a u Sagu mozes da ides ako ti treba parket :D

Poslednja izmena:
ispite mozes da polazes u bilo kom Pearson Vue autorizovanom testing centru
http://www.vue.com/servlet/vue.web2...n=VTCLocator&action=actStartApp&v=W2L&cid=139
fino pokupi brojeve telefona pa okreci redom i spremi se jer se cene prilicno razlikuju od testing centra do testing centra. Neki dozvoljavaju zakazivanje preko neta neki ne.
I obrati paznju CCNA ispit je od pre par dana "malcice" skuplji.

a u Sagu mozes da ides ako ti treba parket :D

Hvala, takav, konkretan odgovor, sam očekivao. Ako neko još ima nešto iz ličnog iskustva da kaže, svaka pomoć mi je dobro došla...

akademija da ali polaganje ispita ne ;)

Mislim i da u CET-u ima Cisco ispitni centar.

Ima, al nebitno je gde ce se polagati. To sve ima na vue.com gde cesh se ako si pametan registrovati i uplatiti ispit pa posle doci gde god da ga polazesh. Obavezno plati preko njih jer je znachajno jeftinije a nema nikakve razlike da li si pare dao njima ili (vishe para) CET-u ili drugom nastavnom centru.

Ima, al nebitno je gde ce se polagati. To sve ima na vue.com gde cesh se ako si pametan registrovati i uplatiti ispit pa posle doci gde god da ga polazesh. Obavezno plati preko njih jer je znachajno jeftinije a nema nikakve razlike da li si pare dao njima ili (vishe para) CET-u ili drugom nastavnom centru.

Jeste jeftinije, dosta. Hvala

jel moze to da se polaze ako imam samo srednju skolu ?

Moze ako imash lichnu kartu :)

Proveri i varijantu preko faksa. FON je pre nekoliko godina obezbedio svojim studentima (valjda nekom broju) da idu na te kurseve i pohađaju za dosta manje novca od regularnih cena.

Znam da je jedan kolega bio prezadovoljan činjenicom da je dobio tamo_nešto i administrator po ceni samo administratora.

Proveri i varijantu preko faksa. FON je pre nekoliko godina obezbedio svojim studentima (valjda nekom broju) da idu na te kurseve i pohađaju za dosta manje novca od regularnih cena.

Znam da je jedan kolega bio prezadovoljan činjenicom da je dobio tamo_nešto i administrator po ceni samo administratora.

U mojoj školi predaju svi iz Hermessoft Lab-a, oni samo daju MS sertifikate nažalost.

Imaš kod CPU, nisam siguran da li i polažeš kod njih, ja sam išao na MCSA.

Nazad
Vrh Dno