Šta je novo?

Cinergy DVB Terratec SAA7146AH

neci

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
309
Dragi ljudi,
evo ubih se danima trazeci driver (i odgovarajuci software) za ovu TV karticu... :(
Molim vas pomagajte.. treba mi driver za XP i za Vistu SP2 (32).
Evo sve sto pise na njoj

Cinergy DVB/TERRATEC
G200168434000102
SAA7146AH
CD 1567
TtG04274

Ne zamerite ako lupam gluposti, ne razumem se bas...
Hvala vam unapred!

Ipak nije to, hvala najlepse. Ako imate jos neku ideju, pisite!
Hvala

ajd daj jos neki detalj te kartice..Sliku...imas neki omot,kutiju....???

Evo slika..

Hvala Vam...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    165.3 KB · Pregleda: 38
  • 3.jpg
    3.jpg
    113.3 KB · Pregleda: 38
  • 4.jpg
    4.jpg
    149.4 KB · Pregleda: 37
  • 5.jpg
    5.jpg
    112.7 KB · Pregleda: 37
  • 6.jpg
    6.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 32
buraz,kolko ja vidim ovo je kartica za DVB-T..ili DVB-C...ja sam sve vreme mislio da ganjam driver za Sat karticu...:)
ako je to ova ,kao sa Linka ispod,a mislim da jeste sa Philipsovim tunerom....to je definitivno DVB-T...i ako si iz Srbije...nema leba od toga....:
jedino ako si negde gore u Voshi,blizu Cro grane..mozes da vatash njihove kanale....
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-...rgy-1200-dvb-t-pci-neu-42728532?adId=42728532

Poslednja izmena:
@neba...da....kako god..ovo je ipak DVB-T kartica,a opste poznato da u Srbiji ide DVB-T2....:)

Nadjoh neke drivere, prepoznao je karticu, a koji sad softver.. Od milion, ni jedan ne odgovara :( e poludecuuuuuuuuuu

Nije tajna, iz Beograda... Ne radi ChrisTV :(

kazi mi konkretno sta zelish da gledas....Obicnu analognu Tv..Satelitsku..Kablovsku.ili DVB-T2?...pa da jurimo neko bolje resenje......:)(posto od DVB-T,u Bg nema leba vise)

Poslednja izmena:
Kod mene je IKOM kablovska televizija! Hvala puno

znaci DVB-C.mozda i progura da radi Ikom...e sad sa kojim prvo programom da pokrenes karticu,to ne znam...nemam Windows,pa i neznam sta ima od softa...

Hvala svejedno.. mozda ce neko znati :) Hvalaaaaaaaaaaa

Vrh Dno