Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E Softwerasi ... pomagajte gde ima da se nadje Cinema4d 7 (najnovija tj. poslednja verzija koja je izbacena)??? Noge me bole koliko sam trazio taj CD ...
E Softwerasi ... pomagajte gde ima da se nadje Cinema4d 7 (najnovija tj. poslednja verzija koja je izbacena)??? Noge me bole koliko sam trazio taj CD ...
Ti bre ko da si u zemlju propao!!!
Mogao si odmah da pitas i ja bi ti rekao da ga nema u gradu, doduse ja sam bio malo pametniji pa nisam hodao negao sam zvao cd-klubove telefonom .....cak sam ga trazio i na netu, ali .....
na koju tacno verziju cineme mislis. Da li bas na verziju 7? Ili mozda na verziju 7.3? Update na 7.3 moze da se skine sa neta. Ako ti treba originalna sedmica javi se na [email protected]. Ai moja licna preporuka je, ako ne mozes da nadjes cinema dynamics i pluginove dopelganger i golem, da zaobidjes u velikom luku ovaj program. Osim dobrog kvaliteta renderinga ovaj program nema bas nesto da ponudi.
to je verzija sedam. Imam je u kolekciji 3d programa.ako hoces mogu da ti dam da je narezes, ili sta vec . update na 7.3 (koji je dobar ako hoces da imas opciju za flash) moze da se nadje na maxonovom sajtu...