Panos je napisao(la):Treba mi kabl duzine 10m od graficke do TV-a, pa me interesuje da li ima razlike u kvalitetu izmedju cinc i skart ulaza na TV-u. Koji da stavim? Koji kabl da koristim?
Cineman je napisao(la):Najbolja solucija bi vam bila da upotrebite skart, ako ste mogućnosti.
Ali naravno, da bi ste videli razliku između skarta i činča, ipak bi ste trebali da imate i dobar video, a i dobar TV izlaz iz grafičke, da bi se uživalo u kvalitetu.
P. Cineman![]()
Panos je napisao(la):Sto se tice TV izlaza iz graficke on je OK. Zvuk ide na zvucnike (Home Theatar 5.1)
Samo me interesuje da li ima razlike u video ulazu (cinc/skart) na TV-u.
I sto je vec pitao Genghis Khan:
Interesuje me gubitak kvaliteta zbog dugog kabla ??? (10m)
Genghis Khan je napisao(la):E meni treba isto-zvuk i slik 10-12 m od kompa...Interesuje me gubitak kvalitetea zbog duugog kabla ???
Onda to nije razlika između činča i skarta nego razlika između VHS-a i SVHS-a.SnakeEyes je napisao(la):Razlika izmedju skarta i cinca postoji jedino ako se na skart povezu odvojeno zica za boju i sliku, ali ukoliko se poveze samo jednom zicom slika je potpuno ista kao i je povezana preko cinca.
merlin je napisao(la):Onda to nije razlika između činča i skarta nego razlika između VHS-a i SVHS-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari