Šta je novo?

"Cime se budala hvali..."

Neznam dal sam glup ali sta vam dodje to MOHAA i RTCW???
Od malena sam mrzeo skracenice:mad: :mad: :mad:

vlycos82 je napisao(la):
Neznam dal sam glup ali sta vam dodje to MOHAA i RTCW???
Od malena sam mrzeo skracenice:mad: :mad: :mad:

MOHAA - Mali Odvazni Hrabri Antonije Avionac

RTCW - Rik Tompson Car Wukodlaka

Pozdrav :wave;

daj filipenko, ako neces coveku da odgovoris, nemoj da postujes bezveze...

RtCW - Return to Castle Wolfenstein - fenomenalna igra, Quake III Team Arena Engine, doradjen, super grafika, prica i atmosfera, drugi svetski rat, dosta se pricalo o njoj, dosta se cekalo, opravdala ocekivanja, odlican multiplayer!

MOHAA - Medal of Honor : Allied Assault - Quake III Team Arena Engine u najboljem izdanju - odlicni nivoi, veliki, odlican AI (za nijansu bolji od onog u RtCW), realna radnja - drugi svetski rat, poznate scene masovnog iskrcavanja u normandiju, voznje Tyger Tenkova (nemackih) , nemci pricaju nemacki (a ne engleski kao u RtCW), veoma veoma zahtevna, malo teze za prelazenje nego Wolf, odlicne skriptovane misije... itd....

Pogledaj malo i stare topic-e...

byMax: hvala na izdasnom odgovoru, filipenko: mnogo si ti pametan, sad bar znam odakle ti toliko postova. byMax: Dali je MOHAA igra cista preradjevina igre sa Sony Playstationa? i koliko je to zahtevno mislim koja je najniza moguca konfiguracija za 800X600 sa min detaljima???boom boom boom

Ne, taman posla, ovo je punokrvna PC igra. Quake 3 Engine i ostalo.... paralelno razvijana sa PS verzijom i daleko graficki bolja... Imas o tome na gameguru.box.sk

bok!

vlycos82 je napisao(la):
byMax: hvala na izdasnom odgovoru, filipenko: mnogo si ti pametan, sad bar znam odakle ti toliko postova. byMax: Dali je MOHAA igra cista preradjevina igre sa Sony Playstationa? i koliko je to zahtevno mislim koja je najniza moguca konfiguracija za 800X600 sa min detaljima???boom boom boom

Ej izvini ali na celoj strani su samo postovi o tome Medal of Honor ovo ono Wolfenstein ovo ono a ti pitas sta je to uopste :confused: . Doduse ja sam stavio smajli ali vidim da si preterao neurozan pa si se naljutio.
Da si malo duze ovde uvideo bi da je bez razloga. ctp;
Ali sta bi tek bilo kad bi mi vratili postove ? :D
Da ti odgovorim za minimalnu konfiguraciju : U readme fajlu pise koliko se secam da je min 450mhza sa 64 rama, alito uzmi sa debelom rezervom jer u praksi i na 1ghz masinama se desava da seku u 1024 sa boljim mx-evima ili cak gts-om. U mom slucaju (Duron700+GTS) igrano je u 1024 i znao je (mada povremeno i bez reda, u situaciji koja uopste ne bi trebalo da bude zahtevna, sto je znak lose optimizacije) da secne, a ima i jedan nivo u zaledjenoj sumi dok pada sneg gde sam ipak morao da spustim u 800*600.
Eto toliko. Pa sad reci da nisam pametan :)
Pozdrav:wave;

Nazad
Vrh Dno