Šta je novo?

Cime ljudi da pokrenem multimedijalni CD...

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Vlade Georgijeva?? Ozbiljno jel ima neko ovaj cd i cime ga je pokrenuo??

hvala...

Marsale, ortak je doneo kod mene doticni CD sav ushicen time da je nemoguce napraviti mp3-ove jer poseduje ultra-cool zastitu. Na XP-u nikako nismo uspeli da ga pokrenemo i uzivamo u multimediji. Ono sto smo uspeli jeste snimanje pesama u mp3 i to iz - windows media playera. Audiogreber i Audiokatalist su se zestoko zbunjivali.
Pa sad.....ne znam :)
Nisam ti nista pomogao, ali cinilo mi se interesantnom 'besedom' :p

E komunjaro nemoj da brukash blokovce, jer se zna da smo svi u House,Techno,Trance,Hip-Hop fazonu!
Pusti taj trash :D ;)

Hvala u svakom slucaju:) A ti mali nemoj bre da dolazim tamo da berem usi:D Pa i ja sam u tvojim godinama ludovao a sad me stigla isialgija, lumago diskus hernija, spondiloza:)

pozdrav

Auuuuuuu, obrukaste blokovce obojica!:D

Kakav Georgijevski, kakav Techno, kakav Hip-Hop, Metal i Britney Spears rulaju!!!:D

I da jos pitam, valjda salaca, kako je uspeo da iz media playera napravi mp3??
Da nije mozda wma?

wma, mp3, meni je sve to isto :) Trudim se da posedujm iskljucivo audio CD-ove, nije tesko kad imas gomilu ortaka koji rade kod SKCa i rezac.

Vlada koji ... :p , mis'im stvarno ;)
Nego kad smo vec kod xp-a mene zeza audio greber , jednostavno ne mogu da grebujem audio cd u mp3 ... cime vi to radite u xp-u?

Ma treba ti aspi code...imas vec thread o tome ovde u software-u...skini ga (neko je dao kao attachment) i onda ce raditi...
mada sam ja sa download.com pokupio neki program za rezanje mp3-ja koji radi pod xp-om bez problema...i reze odlicne mp3...

P.S. VLADO GEORGIJEVSKI!!!:D:D

Multimedijski "dodaci" domacih CD izdanja su obicno uzas, iz ovog ili onog razloga... Secam se i onog cuda na VanGogh-ovom live albumu...Oni su se vadili da ti je kao potrebna "malo jaca" masina. A moj ortak tvrdi da ga je probao i na firminom p4-1500 (otprilike), i da je i tamo blokirao...
Jedina dva kulturno realizovana ovakva "dodatka", a koje sam video, su na poslednjem albumu Vlade Divljana, i na live albumu Negative-a.

Nemojte misliti da je Vlado totalni ljakse, covek je sam odradio multimedijalni deo i to na meku
mozda zato nece da radi :D

Najbolji domaci multimedijalni CD je CD Direktora (2 prva albuma na jednom disku). Zato sto nema multimediju :)
I zato sto ima "Bando crvena', 'Cisticete ulice' i 'Svinja sa Dedinja' sve na jednom mestu :D :D

Sauron je napisao(la):
Ma treba ti aspi code...imas vec thread o tome ovde u software-u...skini ga (neko je dao kao attachment) i onda ce raditi...
Da evo nadjoh ga :) nisam pazio ;)

Broz je napisao(la):
Hvala u svakom slucaju:) A ti mali nemoj bre da dolazim tamo da berem usi:D Pa i ja sam u tvojim godinama ludovao a sad me stigla isialgija, lumago diskus hernija, spondiloza:)

pozdrav

Trebalo bi da ti fali i jedna noga! Ili dve..?

Nazad
Vrh Dno