Šta je novo?

Cime kompresujete MP3 u XP-ju?

IGGSySD

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
Audio catalist ne radi...
Imate li alternativu i eventualno neki korisni link....
sa crackom naravno...

EAC+Lame definitivno najbolji zvuk imas i kod mene na sajtu a kao alternativu mozes probati i Mp3 Pro takodje na adresi ispod.

Audiocatalyst radi pod XP-om samo ti treba da instaliras aspi.
A njega ces naci na ovoj adresi ;)

Audiocatalyst RADI!
Verovatno nisi instalirao ASPI, nadju ga na netu i instaliraj, pa reci posle da li radi ili ne.Ali znam da mora da radi.

Probajte i Easy CD-DA Extractor... stvarno odlican program. Koristi LAME encoder...

Definitivno jos jedan glas za Easy CDDA Extractor.
Koristim ga vec godinu i po dana a inace sam se bavio rezanjem diskova. Program normalnog izgleda , LAME enkoder koji daje vrlo dobar zvuk.......
Moja preporuka........

ipin je napisao(la):
Definitivno jos jedan glas za Easy CDDA Extractor.
Koristim ga vec godinu i po dana a inace sam se bavio rezanjem diskova. Program normalnog izgleda , LAME enkoder koji daje vrlo dobar zvuk.......
Moja preporuka........

Gde da nadjem to?? Koristim Eac + Lame i to je sve bilo ok sve dok nisam trebao da zapakujem vaw u 64 kbps. Nikako nece da mi prihvati setovanja u onom Lame programcicu (valjda se razor lame zove) tako da uvek pakuje u VBR sa ~160 kbps

Kao i vecina pre mene preporucujem EAC+Lame.
Ali isto tako kazem da zaobidjete mp3pro i da probate MusePack.
MusePack radi brze od Lame-a i daje superioran kvalitet zvuka u odnosu na Lame ili bilo koji drugi mp3.
Uostalom pogledajte ovaj forum
http://www.hydrogenaudio.org/

Dakle definitivno EAC+MusePack

da li neko ima serial za Easy CD-DA Extractor.Sinoc sam ga skinuo i bas sam odusevljen softverom.

Vrh Dno