Šta je novo?

Cime grebovati u MP3 pod Win2000

radus

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2000
Poena
619
Treba mi savet koji program da koristim za grebovanje pesama sa audio diskova u MP3 format, a da radi dobro pod Win2000? Do sada sam koristio Audio Catalist 2.1 ali on ne radi pod Win2000 pa molim za preporuke cime da ga zamenim ;)

Audio catalyst 2.1 radi u win2k bez problema...a da bi grebovao, treba ti ASPI driver, koji cesh lako da nadjesh na nekom pretrazivachu (www.google.com)...

E izvinite sto malo skrecem remu: ali zasto audio catalyst ne radi u xp-u?

Znam da je zbog aspi-ja ali u cemu je caka?

Kako sad ne radi u XPu ?
meni je radio normalno....chak mislim da ni aspi nije trebao, mada sam mozda utripovao...

austin je napisao(la):
Ma j#$o audio catalyst - EAC je mama!!! (D)
www.exactaudiocopy.de

ma daj bre :)
Catalyst rula bre :)
samo je bitno da se pakuje u variable normal/high i da ne bude joint stereo...jedna pesma sa normalizacijom gotova za 30ak sec...

driver je napisao(la):
Kako sad ne radi u XPu ?
meni je radio normalno....chak mislim da ni aspi nije trebao, mada sam mozda utripovao...

ASPI ne treba ako ćeš analogni način grebovanja, za najbolji kvalitet potreban ti je ASPI.
EAC ne radi najbolje pod XP. Bar sa mojim CD-ROM-om (Samsung SC148F 48x). Pod WinME EAC radi perfektno sa mojim hardverom.

ne bih da se mesam, ali audio catalyst je b'zveze, zasto koristiti kopiju kad mozete original i to sad uveliko poboljsani audio grabber 1.81 i najbolji lame encoder... inace EAC je dobar samo ima bre mnogo opcija i malo ruzniji interfejs...

a gde mogu da se skinu svi ti krasni programi :). na drenikovom sajtu se nalaze samo free verzije sa nekim gadnim ogranicenjima tipa 56 kb/s ili ne mozes da izaberes sam pesme koje hoces da kovertujes...

Vrh Dno